Takip Et

SON DAKİKA

Engelliler, Bahar Şenliği'nin tadını çıkardı

20 Mayıs 2017, Cumartesi 15:07

     


Kuşadası Engellileri Koruma Derneği tarafından düzenlenen 8’inci Bahar Şenlikleri Kuşadası Erdoğan Öven Engelliler Köyü’nde gerçekleştirildi. Erdoğan Öven Engelliler Köyü öğrencileri tarafından söylenen ‘İzmir Marşı’ ve ‘Hayat Bayram Olsa’ şarkısı büyük beğeni topladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası Engellileri Koruma Derneği tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen ‘Geleneksel Bahar Şenliği’ Kuşadası Erdoğan Öven Engelliler Köyü’nde coşkuyla gerçekleştirildi. Şarkılar ve dans gösterileri eşliğinde doyasıya eğlenen Kuşadası Erdoğan Öven Engelliler Köyü öğrencileri, dansçılarla birlikte ‘Zumba’ dansı yaptı. Bütün öğrencilerin birlikte seslendirdiği ‘Hayat Bayram Olsa’ ve ‘İzmir Marşı’ ise etkinliğe katılan vatandaşların büyük beğenisini topladı. Etkinliğe katılan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Aydın eski Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan tarafından yıl boyunca Erdoğan Öven Engelliler Köyü’ne destekte bulunan firma yetkililerine plaket verildi.

ENGELSİZ ŞEHİR PROJESİ İÇİN GÖRÜŞMELER YAPILIYOR

Etkinliğe katılan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, “Kuşadası’ndaki bu Engelliler Köyü, Kuşadası Engellileri Koruma Derneği tarafından hayata geçirilen, dünyada gönüllülük esasına göre faaliyet gösteren tek köy. Bizim bu ekibe ve Canan Güler’e sonsuz teşekkür etmemiz lazım. Kuşadası’ndaki çok ciddi bir açığı kapatmaya çalışıyorlar. Bize düşen de onlara yardımcı olmak. Yeterince olabildiğimizi düşünmüyorum açıkçası. Engelsiz şehir yaratma yolunda tüm meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Herkesten önce bu işin fikir annesi Canan Güler ve bu araziyi bağışlayan Muhittin Öven’e teşekkür ediyoruz” dedi.

“EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR”

Kuşadası Engellileri Koruma Derneği Başkanı Canan Güler, “Kuşadası Engellileri Koruma Derneği’nin üyeleri, anneleri ve babaları ile her gün engelleri aşmaya devam edeceğiz. Her gün büyüyerek daha güzel işler yapacağız. Ben her zaman söylediğim gibi, en büyük engel sevgisizliktir diyorum” ifadelerini kullandı. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler