Takip Et

SON DAKİKA

“Aydın’ın 5 ilçesinden daha fazla nüfusa sahibiz”

20 Şubat 2024, Salı 17:20
Son güncelleme: 20 Şubat 2024, Salı 17:56

     


Aydın’ın Efeler İlçesi Girne Mahallesi Muhtarı Şule Çıvkaroğlu, “Aydın’ın 5 ilçesinden daha fazla nüfusa sahibiz. O nedenle geride bıraktığımız 5 yıl içerisinde çok yoğun bir çalışma içerisine girdik ve bu çalışmalarımıza da devam ediyoruz” dedi.

Girne Mahallesi Muhtarı Şule Çıvkaroğlu, çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiğini belirtirken, mahallesine birçok hizmeti kazandırdıklarını söyledi.

“YENİ DÖNEMDE DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM”

2019 yılından buyana Girne Mahallesi Muhtarlığı görevini yürüten Şule Çıvkaroğlu, mahallesinin 18 bin 430 seçmen, 24 bin 610 nüfusa sahip olduğunu söyledi. Muhtar Şule Çıvkaroğlu, “Efeler İlçesi’nin en büyük mahallelerinden biriyiz. Mahallemiz, Aydın’ın Buharkent, Sultanhisar, Yenipazar, Koçarlı ve Karpuzlu ilçelerinden daha fazla nüfusa sahibiz. O nedenle geride bıraktığımız 5 yıl içerisinde çok yoğun bir çalışma içerisine girdik ve bu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı olduğu için yeni dönemde de daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

“BAZI SOKAKLARIMIZDA OLUŞAN SU BASKINLARINI DA ÖNLEMİŞ OLDUK”

Mahallesi adına yapılan hizmetlerden de söz eden Muhtar Çıvkaroğlu, “Öncelikle çocuklarımızın daha sağlıklı ve düzenli bir alanda oynayabilmeleri için mahallemizde bulunan parkların düzenlemesini yaptırdık. Muhtarlığımızın üst katında kadınlarımız için kurs açtık. Kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünlerini Efekent Pazaryeri’nde düzenlediğimiz kermeslerle satmalarını ve gelir elde etmelerini sağladık. Çok sayıda sokak ve caddenin alt ve üstyapısı yapılırken, bazı sokaklarda genişletme çalışmaları yapıldı. Böylelikle yağmur sonrası bazı sokaklarımızda oluşan su baskınlarını da önlemiş olduk. Efekent Sitesi içi ve çevresinde elektrik hatlarının yeraltına alınması için yaptığımız müracaatlar sonucu, AYDEM ekiplerince bu tehlikeyi önlemiş olduk” açıklamasında bulundu.

“21 NUMARALI ŞEHİRİÇİ HATTI MAHALLEMİZDEN HİZMET VERMEYE BAŞLADI”

En fazla nüfusa sahip olmalarına rağmen mahallelerinden şehiriçi hattı minibüslerinin geçmemesinden kaynaklı büyük zorluklar yaşandığını söyleyen Şule Çıvkaroğlu, “Göreve geldiğim günden sonra mahalle halkımın en büyük taleplerinden bir tanesi, mahalle içerisinden Otogar’a giden şehiriçi hattının geçmesi oldu. Bununla ilgili olarak Ulaştırma ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) yetkililerimize ve Şehiriçi Özel Halk Otosu Kooperatifine başvurdum. Sağ olsun Kooperatif Başkanı Okan Yalçın bey bu konuda duyarlılık gösterdi. Artık 21 numaralı şehiriçi hattı mahallemizden Otogar’a hizmet vermeye başladı ve ulaşım daha da kolaylaştı” dedi. (ERDAL AYDIN) 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler