Takip Et

SON DAKİKA

Tekneniz kış aylarında D-Marin Didim’in konuğu olsun

19 Ekim 2016, Çarşamba 09:47

     


Doğu Akdeniz Çanağı’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan D-Marin’in bünyesinde yer alan D-Marin Didim, kış aylarında teknelerini güvenle korumak isteyenlere özel bir kampanya sunuyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Teknelerini 30 Nisan 2017 tarihine kadar en az 30 gün süreyle Doğu Akdeniz’in en kapsamlı marina ve tekne bakım tesislerinden biri olan D-Marin Didim’e bağlayanlar, yüzde 40 oranında bir avantaj imkanı yakalayacak. Kış kampanyası kapsamında, 31 Mayıs 2017 tarihine kadar yine en az 30 gün konaklama süresi olmak üzere tekneleri ile D-Marin Didim’e bağlamak isteyenler ise yüzde 30’luk bir avantajdan yararlanabilecek. Doğu Akdeniz’in büyüleyici katamaran merkezi D-Marin Didim, Adnan Menderes ve Bodrum-Milas Havaalanları’na yakınlığı, Yunan Adaları’na ulaşım kolaylığı, Apollon Tapınağı, Efes, Priene ve 224 adet kuş türü ile 20 farklı orkide çeşidini barındıran florasına sahip Bafa Gölü gibi tarihi ve doğal güzelliklere olan yakın konumunun yanı sıra, ziyaretçilerine kaliteli hizmet ve servis de sunuyor.

Tam donanımlı bir marinaya gereksinim duyan yatlar ve süper yatlar için önemli bir merkez olan D-Marin Didim, ayrıca kış aylarında da açık olan Yacht Club’ı ile ziyaretçilerine eşsiz lezzetler, eğlence ve konaklama imkanı da sağlıyor. Sakin ve huzurlu bir konaklamanın adresi olan D-Marin Didim Yacht Club, 14 odası, kişiye özel hizmet anlayışı ve kompakt mimarisi ile 12 ay boyunca hizmet veriyor. D-Marin Didim misafirleri yıl boyunca açık olan Yacht Club Restoran’da da uluslararası lezzetleri tatmanın keyfini yaşıyor. D-Marin Didim konukları ayrıca, D-Spa ve Fitness Merkezi’nden de yararlanma imkanı da buluyor. Üç adet fonksiyonel bakım odası, dinlenme odası, sauna ve buhar odası ile D-SPA Didim, yüzde 100 doğal ESPA ürünleri ve her biri ESPA tarafından eğitilen terapistlerle ayrıcalıklı bir SPA deneyimi yaşatıyor. Marinada ayrıca spordan vazgeçemeyenler için fitness merkezi, 570 metrekarelik geniş bir alanda hizmet veriyor. Profesyonel D-GYM eğitmenleri tarafından grup ve pilates dersleri de veriliyor. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler