Takip Et

SON DAKİKA

OSB’de Hayal Seramik hizmete girdi

19 Ekim 2016, Çarşamba 10:01

     


Söke Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) inşaatı ve tesisat montaj çalışmaları tamamlanan fabrikalar faaliyete geçmeye başladı. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, üretime başlayan fabrikalardan Hayal Seramik’i ziyarete ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyete geçen fabrikaların sayısı günden güne artıyor. Bu fabrikalardan biri de Hayal Seramik oldu. Söke’de ilk etapta yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayan Hayal Seramik üretime başladı. Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay ile birlikte fabrikayı ziyaret eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, OSB’nin büyük kuruluşlarından biri olan Hayal Seramik’in ilçe için büyük kazanç olduğuna vurgu yaparak Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taner’den bilgi aldı.

Söke’nin önceliklerinden birisi olan OSB’nin son yıllarda büyük gelişim gösterdiğini belirten Söke Belediye Başkanı ve aynı zamanda Söke OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Toyran, “Söke, yakın zamanda OSB’si ile birlikte sanayi kenti olarak da anılacak. Hayal Seramik, Noordzee, Biomar Sagun gibi hem ülke hem de dünya ölçeğinde hatırı sayılır potansiyele sahip, kendi sektörlerinde marka olmuş firmaların Söke OSB’de yer alıyor olması çok güzel bir durum. Yakın zamana kadar OSB’de yer satışı için firma arıyorken, bugün taleplere cevap veremez duruma gelen bir OSB’den bahsediyoruz. Söke’nin geleceği OSB ve üniversite gibi önceliklerin hayata geçmesiyle daha parlak olacak diye düşünüyorum. Tarımsal öncülüğümüz zaten ortadayken buna sanayi, eğitim ve bir de turizm kenti olma başlıklarını eklersek Söke’nin ne kadar şanslı ve potansiyeli yüksek bir kent olduğu ortaya çıkar” dedi. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler