Takip Et

SON DAKİKA

Muhtarın ricası yerine getirildi

19 Ekim 2016, Çarşamba 09:16

     


Karacasu Kaymakam Atıcı, Nargedik Mahallesi Muhtarı Süleyman Gezer'in isteği üzerine, mahalledeki Atatürk büstünün kaidesine “Köylü Milletin Efendisidir” sözünü yazdırdı

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İki hafta geçici görevle Karacasu’ya atanan Kaymakamı Murat Atıcı, kendisine gelen şikayet veya sorunları anında çözmesi ile kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı.

Sorunlara duyarlı yaklaşımı ve pratik çözümleriyle Karacasuluların sevgisini ve takdirini kazanan Atıcı, son olarak Nargedik Mahallesi Muhtarı Süleyman Gezer’in isteği üzerine Atatürk büstünün kaidesine, parasını kendi cebinden ödeyerek, “Köylü Milletin Efendisidir” yazısını yazdırdı. Bir ricasıyla isteği hemen yerine getirilen muhtar Gezer, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Kaymakam Atıcı’ya teşekkür etti.

NE ZAMANDIR BEKLİYORDU

Önceki muhtarın rahatsızlığını gerekçe göstererek istifa etmesinin ardından 2013 yılında muhtarlığı devralan Süleyman Gezer, kendi imkanları ile muhtar odası ve Atatürk Büstü yaptırdığını, bayrak direği diktiğini belirterek, “Büyükşehir Yasası'nın çıkması ile mahalleye dönüştük. Elimizdeki tüm yetkiler Büyükşehir’e devredildi. Eski muhtar istifa edince birinci aza olarak muhtarlığı üstlendim. Atatürk büstünü kendim yaptırdım. Büstün betonunu kendi ellerimle döktüm. Büstünü İlçe Milli Eğitim eski Müdürü temin etmişti. Daha sonra Karacasu Belediyesi üzerine granit yaptı. Sadece yazısı yazılmamıştı. Belediyeye defalarca söylemiş olmama rağmen isteğim bir türlü yerine getirilmedi” dedi.

PARASIYLA YAPTIRMIŞ

Kaymakam Atıcı'nın göreve başlamasından sonra makamına “Hoş geldin” ziyaretine gittiğini, bu sırada yaptırdığı Atatürk Büstü’nün üzerine ‘Köylü Milletin Efendisidir’ yazısının yazılması konusunda istirhamda bulunduğunu belirten Muhtar Gezer, “Kaymakam Bey, konuyla bizzat ilgileneceğini, parasını kendi cebinden vereceğini söyledi. Ardından hemen siparişini vermiş. Birkaç gün içinde Atatürk büstünün üzerine “Köylü Milletin Efendisidir” yazdırdı. Sayın Kaymakamımız sihirli bir el gibi. Bir dokunması yetiyor. Ne zamandır beklediğimiz istek yerine geldi. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Mahallem adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Mahallelinin hayır duasını aldı. Allah ondan razı olsun. Her zaman minnetle anacağız” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler