Takip Et

SON DAKİKA

Saadet Partililer toplantı yapıp iftar açtı

19 Haziran 2017, Pazartesi 11:03

     


Saadet Partisi Aydın İl Divan Toplantısı kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantının ardından partililer hep birlikte iftar açtı. Türkiye’de çok önemli gelişmelerin yaşandığı dönemden geçildiğini belirten Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Ali Söğüt, “Olmadığımız ilçelerde de teşkilatlarımızı kurup Milli Görüş kadrolarını yıl sonuna kadar Allah’ın izniyle ayağa kaldıracağız. Çünkü dünya bizi bekliyor” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Park İncirliova’da yapılan Saadet Partisi Aydın İl Teşkilatı toplantısına, “Teşkilat Başkanı Şerafettin Akyüz, İl Müfettişi Ali Şakaner, İl Başkanı Ali Söğüt, İlçe başkanları ve partililer katıldı.

 

Açılış konuşmasını yapan Aydın Başkanı Ali Söğüt, “Ülkemizde çok önemli gelişmelerin yaşandığı dönemlerden geçiyoruz. Özellikle Orta Doğu'da her gün bir şeyler değişiyor. Bütün bu değişmeler siyonizmin işine yarıyor. Milli Görüş teşkilatları olarak 30 yıldır toplumumuzu ikaz ediyoruz. Eğer siyonizmin karşısına çıkacak Milli Görüş'ü iktidara getirmezseniz mutluluğu ve huzuru bulamazsınız. Bölgemizde de huzur olmaz. İşte bugün geldiğimiz noktada Suriye’de, Irak’ta, Libya’da kan ve gözyaşı var. Bölgemiz maalesef kan ve gözyaşından geçilmiyor. Müslümanlar üzerinde oyun oynanmaya devam ediliyor. Rahmetli Erbakan Hoca'm 1996-1997'de iktidar olduğumuzda, Müslümanların güç birliği içinde olabilmesi için D8’i kurmuştur. Dünyada var olan gücün karşısına masaya yumruğunu vuracak 800 milyona hitap edecek bir güçtür. 15 yıldır iktidarda olanlar maalesef D8’i ağızlarına almadıkları gibi Avrupa Birliği’ne girmek için çabalıyor” dedi.

 

“AYDIN’DA ÇİFTÇİ ÜRETEMEZ DURUMA GELDİ”

Türkiye’de işsizliğin hat safhaya çıktığını ifade eden Söğüt, “Çiftçi, esnaf ve toplumun tüm kesimlerinin sıkıntıları artmış durumda. Maalesef dünyanın en güzel yeri olan Aydın’da çiftçi üretemez duruma gelmiş durumda. Dağlarından yağ ovalarından bal akan Aydın’da esnafların hepsi bankalara ipoteklenmiş durumda. Ülkemizde yeni bir güce ve idare şekline ihtiyaç var. İnşallah Milli Görüş sayesinde hem ülkemizde hem de bölgemizde çok şey değişecektir. Yaşanabilir, büyük Türkiye ve yeni bir dünyanın kurulmasını sağlamaya çalışıyoruz. Olmadığımız ilçelerde de teşkilatlarımızı kurup milli görüş kadrolarını yıl sonuna kadar Allah’ın izniyle ayağa kaldıracağız. Çünkü dünya bizi bekliyor” diye konuştu.

 

Aydın’da 10 ilçede teşkilatlanan Saadet Partisi ilçe başkanları kürsüye gelerek yaptıkları faaliyetleri anlattı. Köşk İlçe Başkanı Abdülkerim Sarıca’ya seçim dönemindeki çalışmalarından ötürü teşekkür belgesi takdim edildi. Program sonunda Saadet Partililer dualar eşliğinde iftarlarını açtı. (HAKAN AKIN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler