Takip Et

SON DAKİKA

Minik iletişimcilerden tvDEN'e ziyaret

19 Haziran 2017, Pazartesi 13:45

     


Adnan Menderes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ADÜSEM) Koordinatörlüğünde düzenlenen Çocuk Üniversitesi Yaz Okulu'nda iletişim eğitimi alan öğrenciler, Denge Medya Grubu’nu ziyaret etti

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

ADÜ Çocuk Üniversitesi Yaz Okulu'nda iletişim eğitimi alan 12 öğrenci, gazetecilik mesleğiyle ilgili bilgi almak ve haber üretim sürecini gözlemlemek için Denge Medya Grubu'na ziyarette bulundu.

Öğrencilere, ADÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hicabi Arslan ve öğretmenleri eşlik etti. Denge Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın ve tvDEN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın, minik iletişimcilerin habercilikle ilgili sorularını yanıtladı.

Öğrenciler, haber merkezi, stüdyo ve yayın yönetim merkezini gezerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. ADÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hicabi Arslan, “Öncelikle bizi ağırladığınız için teşekkür ediyoruz. Adnan Menderes Üniversitesi olarak öğrencilerimizle çeşitli meslekleri tanıma adına yaz üniversitesi düzenledik. Bazı meslekleri yakından tanımak, yerinde görmek ve incelemek için de buraya geldik. Aynı zamanda bir şeyin teori ve pratiğini de birlikte görme şansımız oldu” dedi.

 

"BURAYA GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Çocuk Üniversitesi öğrencilerinden Melike Tunca ise, yaz üniversitesinde mesleklerle ilgili bilgi aldıklarını kaydetti. Bu sayede doğru bir meslek seçimi yapabileceklerini dile getiren Tunca, “Ben iletişimi seçtim çünkü haber muhabiri olmak istiyorum. Buraya geldiğim için çok mutluyum. En azından tanımış oldum, bilgilenmiş oldum. Elinize sağlık, gazeteler çok güzel basılmış. İçeride yayın var, onu da izledik. Teşekkür ederiz” diye konuştu.

Öğrencilerden Melodi Akbaba ise, ileride gazetecilik yapmak istediğini belirterek, “Çünkü bana göre eğlenceli bir meslek. Gazeteyle, televizyonla ilgilenmek bana göre eğlenceli. Burayı görebildiğim için mutluyum” ifadelerini kullandı. (KIVANÇ UĞUR)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler