Takip Et

SON DAKİKA

Kuyucak Belediyesi’nden led ışıklı yeni tak

19 Haziran 2017, Pazartesi 14:15

     


Kuyucak Belediyesi önündeki köprüye, Kuyucak Belediyesi tarafından led ışıklı yeni tak yerleştirildi. Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, "Takı kimin yaptığının önemi yok. Bizim Atatürk sevgimize engel olmaya çalışıyorlar" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)          

Belediye binasının önünde yer alan takın kaldırılmasıyla, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuyucak Belediyesi arasında başlayan tartışma, 3’üncü gününde yeni bir boyut kazandı.

Sabah erken saatlerde çalışma başlatan Kuyucak Belediyesi ekipleri, eski takı kaldırıp led ışıklı yeni takı yerine yerleştirdi. Belediye binası önünde basın açıklaması düzenleyen Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin AK Partili ilçe belediyesine karşı bir tutum sergilediğini söyledi.

 

"ENGEL OLMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, "Takı kim yaparsa yapsın, bu önemli değil. Ama bizim Atatürk sevgimizi, Atatürk'e olan saygımızın halkımız tarafından hissedilmesine engel olmak istiyorlar. Ona ket vurmaya çalıyorlar. Ama biz de ona müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Tak'a demir kaplama yapılarak modern bir görünüm kazandıracaklarına değinen Ertürk, "Kuyucak'a yakışır bir tak olacak. Biz sahte Atatürkçüler değiliz. Atatürk'ü gönülden seviyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan yaşanabilecek bir gerginliğe karşı Aydın ve Nazilli'den sevk edilen çevik kuvvet ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de açıklamayı takip etti.

Açıklamanın ardından İstiklal Marşı okuyan vatandaşlar, olaysız bir şekilde dağıldı. (NACİ ERİŞ)

Çerçioğlu, Atatürk resminin indirilmesine müdahale etti

Ertürk: TAK'ı biz yenileyeceğiz

Başkan Ertürk'ün, Atatürk çıkışı

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler