Takip Et

SON DAKİKA

Aydın’da denizler temiz

19 Haziran 2017, Pazartesi 15:27

     


Aydın’ın turizm kentleri Kuşadası ve Didim’deki denizlerden Aydın Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından alınan numuneler iyi çıktı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Halk Sağlığı İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Kuşadası ve Didim’de bulunan plajlardan alınan deniz suyu numune örnekleri temiz çıktı. Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Çevre ve Çalışan Sağlığı Birimi elemanlarınca 205 deniz suyu numunesi alındı. Aydın Halk Sağlığı İl Müdürlüğü Laboratuvarında yapılan analiz sonuçlarında Yüzme Suyu Kalitesi Yönetmeliği’nde belirtilen kalite kriterleri tablosuna göre 205 numuneden 197’si ‘iyi’ kalitede, 8’i ise ‘orta’ kalitede olduğu açıklandı. Kuşadası’nda aralarında Kadınlar Plajı, halk plajları ve ünlü otellere ait plajların da olduğu 138 numunenin analiz sonuçlarında 7 numune ‘orta’ ile derecelendirilirken, 131 numune ‘iyi’ ile derecelendirildi.

 

DİDİM TEMİZ

Didim’de de aralarında Altınkum Plajı’nın da bulunduğu noktalardan alınan numunelerden 1’i ‘orta’ kalitede, 67 numune ise ‘iyi’ ile derecelendirildi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler