Takip Et

SON DAKİKA

Emel Mustafa Uşaklı öğrencileri spor salonu istiyor

19 Mayıs 2017, Cuma 17:11

     


Emel Mustafa Uşaklı Okul Aile Birliği Başkanı Süleyman Bulut, okulun en önemli ihtiyacının spor salonu olduğunu belirtti.

Bulut, yaptığı açıklamada, okulun yapılmasında büyük katkılarıyla arsasını bağışlayan Emel ve Mustafa Uşaklı ailesine çok teşekkür ettklerini söyledi.

Çeşitli katkıları olan kurum, kuruluş ve vatandaşlara da teşekkür eden Bulut, şunları kaydetti: "0kulumuzdan mezun olan ve bundan sonrada mezun olacaklara hayatlarında başarılar dileriz. Eğitim kurumlarına hep destek olmuşumdur, çünkü eğitim, sağlık gibi ihmal edilecek bir konu değil, sağlığınızı ihmal ederseniz kendinize zarar verirsiniz; ama eğitimi ihmal ederseniz bir nesli kaybedersiniz. Okulumuz eğitim ve öğretimin yanında sanat, spor ve kültürel faaliyetlere de önem vermekte okul aile birliği olarak biz de desteklemekteyiz. Özellikle temizliğe çok önem veriyoruz, okul içi veya okul dışı okulumuzda şu anda arızalı hiçbir tesisat yoktur.

Okulumuzun eğitim öğretim ve yönetici kadrosu kendisi ile barışık, ülkesi milleti için çaba sarf eden heyecanlı bir kadroya sahip. Okulumuz bu yıl, önceki yıllarda olduğu gibi il genelinde ve ülke genelinde çeşitli başarılar elde etti. En önemli başarısı santrançta Türkiye üçüncülüğü. Görev aldığım okul aile birliğinde bu görevin ne kadar kutsal ve önemli olduğunu şimdi daha iyi anladım. Bu güne kadar gerek okulumuzda gerekse diğer okullarda görev yapan herkesi emeği için teşekkür ederim.

Okulumuzun genel bir bakıma ihtiyacı var; ancak en fazla isteğin kapalı spor salonu olduğu ifade ediliyor. Okulumuz 860 öğrencisi, yüze yakın görevlisiyle hizmet vermektedir .Öğrencilerimizden, velilerimizden ve çevre sakinlerden spor salonu konusunda çok fazla talep almaktayız. Bu konuda yazışmalarımızı yaptık ,ilimizi temsil eden milletvekillerine bir rapor şeklinde yazılı olarak sunduk. Bu konuda görüştüğüm yetkililerden yakın ve samimi dönüşler aldım. Bu konuda yapacakları destekler için şimdiden teşekkür ederim." (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler