Takip Et

SON DAKİKA

Denge Medya Grup binası bugün açılıyor

19 Mayıs 2017, Cuma 06:30

     


Aydın ve Muğla'nın uydu üzerinden yayın yapacak ilk televizyon kanalı olan tvDEN ile Denge gazetesinin faaliyet göstereceği Denge Medya Grup binası bugün açılıyor

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yaklaşık 20 yıldır yerel yayıncılık alanında 'Aydın'ı aydınlatan gazete' sloganıyla habercilik hizmeti veren, ilkeli yayıncılığı ile Aydın medyasının önemli faktörlerinden biri haline gelen Denge gazetesi, kendisinden beklenen atılımı gerçekleştirdi.

Aydın'ın ve Muğla'nın uydu üzerinden yayın yapacak ilk televizyon kanalı olan tvDEN ile Denge gazetesinin Aydın - Muğla Karayolu üzerinde yer alan binası bugün saat 15.30'da düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.

Denge Medya Grup Başkanı ve Denge gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Aydın ile tvDEN A.Ş. Yönetimi Kurulu Başkanı Emin Aydın'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen proje, Mimar Selda Arslan Ünübol, Müteahhit Erhan Oruç'un yoğun çabaları ve buradan ismini sayamayacağımız 15'i aşkın firma ve 50'yi aşkın çok değerli çalışma arakdaşlarımızın çabaları sonucunda hayat buldu.

 

"GAZETECİLİKTE İLK GÜNKÜ HEYECANDAYIM"

Açılış öncesinde Eylem Şimşek'in sunduğu tvDEN Ana Haber Bültenine konuk olan Denge Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın, "Ben gazeteciliğe başladığım ilk günkü heyecandayım. Yaklaşık 25 yıl oldu, meslek hayatımda ama bu meslekte heyecanın sürekli yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Yaklaşık 20 yıldır yayımlanan Denge gazetesinin tüm Aydın'a ulaştığını ve 2 bin 700 civarında günlük satış rakamına ulaştığını anlatan Aydın, "Biz, Denge gazetesiyle, Aydın’ın tamamına ulaşan 2 bin 700- 2 bin 800 tiraja ulaşan gazetede bir monotonluğu yakalamıştık. Daha doğrusu rahata kavuşmak üzereydik ki, sağ olsun tvDEN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı kardeşim Emin Aydın’ın da çok arzulamasıyla böyle bir işin içinde bulduk kendimizi" ifadelerini kullandı.

 

"MİLLİ DUYGULARLA BU İŞE GİRDİM"

"Tamamen milli duygularla bu işe girdim" diyen Aydın, "Emin beni ikna etti. Çünkü ben, görevim gereği Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanıyım. Üç ayda bir, Türkiye’nin değişik illerinde toplantılara gidiyoruz. Sektörü takip ediyoruz. En küçük illerde, Bingöl gibi illerde 2-3 televizyon var. Malatya’da 5 tane televizyon kanalı var.

Büyükşehir olmuş, Türkiye’nin en batısındaki il Aydın’da uydudan yayın yapan bir televizyon kanalının olmaması bu şehrin bir ayıbıydı. Biz bu ayıbı gidermek adına böyle bir şeye girdik" diye konuştu.

17 Mart'ta Fethiye'de yayın yapan Kanal F'nin şirketlerine devrolduğunu kaydeden Aydın, Şubat ayından bu yana yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirtti.

Aydın, sözlerini şöyle tamamladı:

"Denge’yi tanıyanları, tvDEN’i merak edenleri, tvDEN’i kurarken yaşadığımız milli duyguları yaşayan herkesi, bizimle bu sevinci paylaşmaya bekliyoruz. 19 Mayıs, güzel bir gün. Gençlik ve Spor Bayramı'mızın olduğu bir gün. Açılış törenimize herkesi bekliyoruz." (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler