Takip Et

SON DAKİKA

Denge Medya Grup binası açıldı

19 Mayıs 2017, Cuma 20:58

     


Aydın ve Muğla'nın uydu üzerinden yayın yapacak ilk televizyon kanalı kimliğine sahip tvDEN'in ve Denge gazetesinin çalışmalarını sürdüreceği bina, törenle açıldı

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın ve Muğla'nın uydu üzerinden yayın yapacak ilk televizyon kanalı olan tvDEN'in ve yaklaşık 20 yıldır 'Aydın'ı aydınlatan gazete' sloganıyla haber veren Denge gazetesinin faaliyet göstereceği yeni bina, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Aydın Muğla Karayolu üzerinde bulunan Denge Medya Grup binası önünde gerçekleştirilen açılış töreninde ilk sözü alan tvDEN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın, uzaktan yakından açılış için gelen tüm konuklara katılımlarından ötürü teşekkür etti.

tvDEN'in hem Aydın'ın hem de Muğla'nın uydu üzerinden yayın yapan ilk televizyon kanalı olduğunu söyleyen Aydın, "Burada ben Aydınlıyım diyen herkesin payı var, hissesi var. Resmi olarak, kağıt üzerinde sahibi biz gözüksek de bu işin sahibi Aydın halkıdır, Muğla halkıdır diye düşünüyorum. Katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. TvDEN ailesi olarak Aydın ve Muğla için üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyoruz. Artık bundan sonra sıra bu iki şehrin halkında diye düşünüyoruz. Sizleri televizyonumuza sahip çıkmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

"ÇOK İNSAN BİRİKTİRMİŞİZ"

Bir süre önce geçirdiği trafik kazasında eşini kaybeden Denge gazetesi ve tvDEN Haber Koordinatörü Cem Ulucan ise, "Bu süreç başladığında elimizi taşın altına koymamız gerektiğini biliyorduk ve bu inançla çalıştık. İşin çok büyük bir kısmında emek harcadık. En büyük hayalim bugünü görmekti ama işin bu aşamaya gelmesinin son anlarını maalesef göremedim. Maalesef eşimi kaybettim" ifadelerini kullandı. "Meslek hayatımda şunu öğrendim. Biz çok büyük paralar kazanmadık, çok zengin olmadık. Ama şu 10 günlük süre içerisinde fark ettim ki, biz çok insan biriktirmişiz" diyen Ulucan, zor günlerinde kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

"BU AÇILIŞ AYDIN'IN DÜĞÜNÜ"

Denge Medya Grup Başkanı Mehmet Aydın da, "Bizim on gün önce cenazemiz vardı, bugün ise düğünümüz var. Bugün Aydın’ın düğünü, düğünümüze hoş geldiniz. Ben Aydın’da 25 yıldır gazetecilik yapıyorum, arkamdan iki kardeşimde gazeteci oldular bana inandılar. Burası bir aile işletmesi değil, dışarıdan Aydın kardeşlerin işletmesi gibi bir algı var biz, gazeteciliğimize devam edeceğiz" dedi. Denge Medya Grubunun gazetecilik anlayışıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Aydın, şunları söyledi: "Peygamber mesleği yapıyoruz, tebliğ mesleği bizimki. O hassasiyetle çalışmaya çalışıyoruz. Ama 40, 50’ye yakın arkadaşla çalıştığımız için zaman zaman hatalarımız yanlışlarımız olabiliyordur, tepki görebiliyoruz. Bu da bilinçli olarak yapılmış hatalar değildir. Denge gazetesi, Denge ekibi hiçbir zaman kasıtlı düşmanca habercilik yapmamıştır, bundan sonra da tvDEN’de de o tür haberciliğin olmayacağını temin ediyorum."

"AYDIN'IN ÖNEMLİ BİR EKSİĞİ GİDERİLDİ"

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken ise, şehirlerin markalaşması adına olmazsa olmazları olduğunu söyleyerek, tvDEN'in bu konuda önemli bir görev üstleneceğini ifade etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, Aydın'ın uydu üzerinden yayın yapan bir televizyon kanalına ihtiyacı olduğunu belirterek, "Çok başarılı bir işe imza attınız. Dengeli haberler yapacağınıza inancım tamdır" dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz ise, televizyonun Aydın'a hayırlı olmasını dileyerek, "Yerel bir kanal olmaması Aydın için bir eksiklikti. Ben isterim ki, birkaç kanalımız daha olsun" dedi.

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız da, Denge Medya Grubunun tarafsız yayıncılık anlayışla hareket ettiğini söyleyerek, "Her şeyden önce özgür ve bağımsız bir basın istiyoruz" diye konuştu.

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak ise, tvDEN'in kuruluşuyla beraber Aydın'da, yayıncılık alanında önemli bir eksikliğin giderildiğini dile getirdi. Medyanın toplumu yönetenler için de son derece önemli olduğunu kaydeden Koçak, tvDEN ailesine başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, konuklarla birlikte dua etti. Sonrasında protokol üyeleri, açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesiminden sonra, konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. tvDEN Gençlik Filarmoni Orkestra ve Çok Sesli Korosu tvDEN Lansman Konseri verdi. tvDEN'in 'senden, benden, bizden' tanıtım müziği, Sanatçı Eşref Gülpınar tarafından seslendirildi. (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler