Takip Et

SON DAKİKA

Sevilen esnaf son yolculuğuna uğurlandı

19 Nisan 2018, Perşembe 11:25

     


Nazilli’nin sevilen esnaflarından 3 çocuk babası Zafer Güner (67) fıtık ameliyatı için gittiği Aydın Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Güner, geçtiğimiz Cuma günü göbek fıtığından ameliyat olmak için Aydın Devlet Hastanesi'ne gitti. Yaklaşık bir saat süren ameliyat sonrası Güner servise alındı. İddiaya göre, aile Pazartesi günü taburcu edilmesini beklediklerin Güner'in vücudu su topladığı gerekçesiyle ikinci bir ameliyata alınacağını öğrendi. Saat 24.00’te tekrar ameliyata alınan Güner, 4 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alındı.

 

Yakınları, tek böbrekle yaşayan ve şeker hastası olan Güner’in ameliyat sırasında yanlışlıkla bağırsağının delindiğini ve dikilmeden kapatıldığını iddia ederek, enfeksiyon sonucu öldüğünü ileri sürdü.

 

Nazilli’yi üzüntüye boğan bu zamansız ölümün ardından Güner’in cenazesi Koca Cami'de kılınan ikindi namazının ardından doğum yeri olan Bozdoğan’ın Yazıkent Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

 

Cenaze namazına eski AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Bülent Sayar, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ile dost ve yakınları katıldı. (SİMGE ATA)







 
Son Eklenen Haberler