Takip Et

SON DAKİKA

Söke’de lisanslı depoculuk anlatıdı

18 Kasım 2016, Cuma 11:52

     


Söke Rotary Kulübü tarafından Söke Ticaret Borsası konferans salonunda 'Vadeli İşlemler ve Lisanslı Depoculuk' konularını içeren bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Toplantıda İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı, ELİDAŞ Başkanı ve Ulusal Pamuk Konseyi Başkanı Barış Kocagöz ve ELİDAŞ Genel Müdürü Ahmet Özlü konuşmacı olarak yer aldı.

Toplantı, Borsa Başkanı Salih Deniz Günal, Rotary Kulüp Başkanı Göktan Çallı ve Söke’de tarım camiasının yakından tanıdığı Rotary Kulüp Üyesi Sami Nalıncı’nın konuşmasıyla başladı. İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı, Ege Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. (ELİDAŞ) Başkanı ve Ulusal Pamuk Konseyi Başkanı Barış Kocagöz, lisanslı depoculuk hakkında genel bilgiler verdi. Kocagöz; Söke Ticaret Borsası’na ELİDAŞ kuruluş ortağı ve sürekli destek olduğu için teşekkür etti.

ELİDAŞ Genel Müdürü Ahmet Özlü ise yaptığı sunumda 'Lisanslı depoculuk nedir, depolama sistemi nasıl olur, yasal dayanakları, sistemin fonksiyonları, elektronik ürün senedi, kalite grupları, Elüs alım-satım İZBEP işleyişi' gibi konularında bilgi verdi.

Toplantıya Söke Rotary Kulübü Başkanı Göktan Çallı, Rotary Kulüp üyeleri, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Deniz Günal ve Meclis Başkanı Nejat Sağel, borsa meclis üyeleri ve davetliler katıldı. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler