Takip Et

SON DAKİKA

Bakan Selçuk Aydın'da

18 Ekim 2018, Perşembe 14:53

     


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bir dizi açılış ve ziyaret için Aydın'a geldi. Bakan Selçuk, Çıldır Havalimanına özel uçakla indi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, babası Eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, oda başkanları ve çok sayıda partili tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Selçuk, selamlaşmadan önce babasının elini öptü. Kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaştı.

Bakan Selçuk'un ilk adresi Aydın Valiliği oldu. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ile özel görüşen Bakan Selçuk, programını şu şekilde sürdürecek;

AK Parti Aydın İl Başkanlığını Ziyareti, Yaş Çocuk Sitesi Müdürlüğünün Açılışı-Gönüllü Bağışçıların Ödüllendirilmesi, ASTİM Organize Sanayi Bölgesi Sürekli Eğitim Merkezi Açılışı, STK'lar ve Kadın Girişimciler ile Buluşma (Aydın Ticaret Odası),Osman Akça Tarım Ürünleri İth. İhr. San. Tic. AŞ. 'yi Ziyaret, Köşk Belediyesi Ziyareti, Huzurevi Ziyareti, Şehit Ailesi ve Gaziler ile Akşam Yemeği Programı (CEREN AKBAŞ)

"Memleketimde olmaktan mutlu ve gururluyum"

Bakan Selçuk Çocuk Sitesi Müdürlüğü'nün açılışına katıldı

"Kadının istihdamdaki payı artacak"







 
Son Eklenen Haberler