Takip Et

SON DAKİKA

Koçarlı'da pazar çadırları tehlike saçıyor

18 Ekim 2016, Salı 08:50

     


Koçarlı’da pazarcıların kullandığı çadırların sağlam kurulmamasının tehlike saçtığını söyleyen vatandaşlar, çadırların denetlenmesi için belediyeden yardım istedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Koçarlılı vatandaşlar, pazarcıların tezgahlarında kullandığı çadırların alt kısmının ağırlaştırılmaması sebebiyle üzerlerine düştüğünü söyledi. Neredeyse her hafta bir vatandaşın üzerine çadır düştüğünü söyleyen vatandaşlar, pazar çadırlarının denetlenmesini ve durumun kontrol altına alınmasını istedi.

Rüzgarlı günlerde sorunun daha fazla olduğunu söyleyen Erkan Güçlü, “Geçen hafta pazarda alışveriş yapan vatandaşlardan birinin üzerine çadır düştü. Telinin ucu o kişinin kafasına gelebilir ve istenmeyen durumlar yaşanabilirdi. Çadırların altı sabitlenmiyor veya ağır bir cisimle düşmesi engellenmiyor. Üzeri ağır gelince düşüyor. Özellikle rüzgarlı günlerde bu sorunu yaşıyoruz” dedi.

“BELEDİYE DENETLESİN”

Belediyenin pazar kurulduğu günlerde çadırları denetlemesini istediklerini söyleyen Güçlü, “Koçarlı’da haftada bir gün pazar kuruluyor. Koçarlı Belediyesi’nden pazartesi günleri bu çadırların denetimini yapmasını, sağlamlaştırılması konusunda da pazarcıları uyarmasını istiyoruz. Zabıta ekipleri tarafından durum kontrol altına alınabilir. Vatandaşların başına bir şey gelmeden sorun çözülmeli” dedi. (Merve DANIŞMAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN

 







 
Son Eklenen Haberler