Takip Et

SON DAKİKA

Karadeniz, Muhtarlar Günü'nü kutladı

18 Ekim 2016, Salı 16:08

     


Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, muhtarların, terörle mücadelede ellerini taşın altına koymaya hazır olduğunu söyledi.

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Karadeniz, 'Muhtarlar Günü' dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Muhtarlar camiası olarak bugün bir ilki yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. 19 Ekim 1829 yılında kurulan muhtarlık teşkilatının, kutlanmakta olan herhangi bir günü yoktu. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Hüseyin Akdeniz ve çalışma arkadaşlarının 3 Mart 2015 günü Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'ne yaptığı müracaat neticesinde her yıl 19 Ekim'de Muhtarlar Günü'nün kutlanması kabul edilmiştir. Bu mutluluğu bizlere sunan, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sayın Başbakanımız ve mecliste grubu bulunan tüm siyasi partilerin sayın genel başkanlarına, sayın konfederasyon genel başkanımıza ve yönetim kuruluna şahsım ve muhtar arkadaşlarım adına şükranlarımı arz ederim'' dedi.

Karadeniz, terörle mücadele konusunda da ''Bir toplumda ilerleme, toplumsal huzur ve barışın tesis edilmesi ile mümkün olur. Bizler muhtarlar olarak son günlerde yaşanan terör olaylarına ‘artık yeter’ diyoruz. Bu konuda ne yapmamız gerekiyorsa elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bu topraklarda barış ve kardeşliğin devam etmesi en büyük arzumuzdur.Çineli muhtarlarımızın gününü kutlarım” dedi. (SEZGİN MADRAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler