Takip Et

SON DAKİKA

Baro yönetimi, ilk ziyaretini Çerçioğlu'na yaptı

18 Ekim 2016, Salı 15:47

     


Aydın Barosu’nda olağan kongrenin ardından göreve seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretini Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na gerçekleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Baro Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, yeni yönetim kuruluna 6 yeni ismin katıldığını ifade ederek, “Yeni bir heyecanla, kaldığımız yerden hukukun üstünlüğünü savunmaya devam edeceğiz. Meslektaşlarımızın sorunlarıyla sınırlı kalmayıp yasanın da bize verdiği görevler nedeniyle aynı zamanda bir hukukçu namusu olarak bu ülkede yetişmiş insanlar olarak, en başta Aydın halkına olan borcumuzu da biliyoruz. Bu noktada görevimizle ilgili yapmak istediğimiz birçok proje var. Zamanla da başkanımızın karşılıklı desteği ile bu projeleri gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Aydın Barosu’nun tüm yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. Geçmiş dönemde de çok başarılıydınız. Bu dönemde de başarınızın devam edeceği inancındayım. Yönetim kurulunda da bir kadın ağırlığı var. Bundan dolayı da Aydın Barosu’nu kutluyorum” diye konuştu.

Yeni adliye binası yerinin de belirlendiğini ifade eden Çerçioğlu, “Yeni yerle ilgili karar meclisten geçti. Bürokratik işlemler devam ediyor. Adliye Lojmanları’nın arkasına yapılacak” dedi. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler