Takip Et

SON DAKİKA

Aydın yatırımlarla büyüyor

18 Ekim 2016, Salı 00:01

     


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yatırımda hız kesmiyor. Aydınlıların Topuklu Efe olarak andıkları Başkan Çerçioğlu 4 gün üst üste iki temel atma gerçekleştirip , iki yeni tesisi hizmete açmıştı. Başkan Çerçioğlu, son olarak Çine’deki yeni İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı Köprüsünün açılışını gerçekleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Açılış ve temel atma törenlerinde çok önemli açıklamalar yapan Başkan Çerçioğlu, “Bizim İşimiz gücümüz Aydın, boş lafa vaktimiz yok. Oun için “Nazar Etmeyin Ne Olur, Çalışın Sizin de Olur” diyorum” şeklinde konuştu.

4 GÜNDE İKİ TEMEL ATMA, İKİ AÇILIŞ

İlk olarak 3 Ekim tarihinde Aydın merkez Astim Organize Sanayi Bölgesi yanındaki 3 bin metre yol uygulaması yapılan 15 Temmuz Demokrasi Kavşağının açılışını gerçekleştiren Başkan Çerçioğlu, hemen ardından, bir gün sonra Yenipazar ilçesinde 2 katlı olacak olarak planlanan, içerisinde nikah salonu ve ASKİ birimleri, sergi salonu, atölye, sekreterya , 2 adet derslik , düğün salonu ve teras kafe bulunacak olan Yenipazar Kültür Merkezinin temelini attı.

5 Ekim tarihinde 1,5 Milyon TL’ye mal olan Karpuzlu Otogarının açılışını gerçekleştiren Topuklu Efe Çerçioğlu, 6 Ekim günüde Aydın Merkez Kemen Mahallesindeki 19 Milyon 685 bin TL’ye mal olacak olan Atatürk Spor tesisinin, 21 bin 500 metrekare alandaki inşaatının temeline ilk harcı bıraktı.Atatürk Spor Kompleksi içinde açık ve kapalı olimpik yüzme havuzu, kondisyon salonu, tenis kortları ve kafeteryanın yanı sıra,Termal Sağlık Binasında su terapi odası , fizyoterapi merkezi ve ayrıca engelli çocuk ve vatandaşların faydalanabileceği rehabilitasyon havuzu bulunacak Başkan Çerçioğlu tesis için, “Göreceksiniz bu tesis Aydınlı bir çok şampiyonun ilk yetiştiği yer olacak” dedi.

ÇİNE’YE YATIRIMA DEVAM

Son olarak Çine’de yapımı tamamlanan Yeni İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı Köprüsün açılışlarını gerçekleştiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine’de 11 Milyon TL’lik yeni yol yatırımı gerçekleştirdiklerini kaydeti. Başkan Çerçioğlu; “ASKİ olarak 30 Milyon TL’lik içme suyu hattı, kanalizasyon hattı yağmur suyu hattı yaptık. Seferler mahallesi içme suyu arıtma tesisimizi de hizmete açtık. Çine atık su arıtma tesisimiz gerçekleştirdiğimiz bakım ve tadilatlardan sonra sorunsuz olarak hizmet vermektedir. Camızağılı, Çaltı, Kuruköy ve Cuma mahallelerimizde paket arıtma tesislerimizin planlamasını bitirdik. Bugün sizlerle beraber Çine itfaiye binamızı ve Kabalak Çayı köprümüzün açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu köprü maliyeti 1 Milyon TL. olan fore kazıklarla desteklenmiş bir köprüdür.” şeklinde konuştu. Başkan Çerçioğlu Çinelilere müjde vererek, 4 milyon 200 bin liraya mal olacak Açık ve kapalı düğün salonlarının 2017 Haziran ayında hizmete gireceğini ifade etti. (ESRA MUTİ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler