Takip Et

SON DAKİKA

Yüksekokulun taşınmaması STK’ları memnun etti

18 Ağustos 2016, Perşembe 11:49

     


Aylardan beri Söke’de gündemden düşmeyen Adnan Menderes Üniversitesi Söke Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu hemşirelik bölümünün taşınması konusunun gündemden çıkması, STK temsilcilerini mutlu etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda bir araya gelerek Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu’nun Söke’de kalmasından duydukları memnuniyeti basın açıklaması ile duyurdu. Toplantıya, Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, Demirciler ve Tamirciler Odası Başkanı Ahmet Tokmaoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Salih Deniz Günay ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Işık katıldı.

“ÜNİVERSİTENİN KALMASI İÇİN ÇALIŞTIK”

STK’lar adına konuşma yapan Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, “Son iki aydan beri Söke’deki Sağlık Yüksekokulunun Aydın merkeze taşınması gündemdeydi. Biz STK’lar olarak baştan beri yüksekokulun Söke’de kalması için çaba sarf ettik. Gerek milletvekilleriyle, gerekse Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Cavit Bircan ile makamında görüşme yaparak okulun kalması için büyük uğraşlar verdik. Sonuçta Aydın AK Parti Milletvekilleri Mustafa Savaş, Mehmet Erdem, Abdurahman Öz ve AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer olmak üzere bu konuda destek veren diğer siyasi parti milletvekilleri ve ilçe teşkilatlarına buradan teşekkür ediyoruz. Yüksekokul Söke için çok büyük önem taşıyor. Biz STK’lar olarak bunun bilincindeydik. Üniversitenin burada kalmasından dolayı tüm Sökelilerin olduğu gibi bizleri de oldukça mutlu etti” dedi. (BURHAN CEYHAN)







 
Son Eklenen Haberler