Takip Et

SON DAKİKA

Müdür-muhtar el ele verdi, okulu güzelleştirdi

18 Haziran 2017, Pazar 14:48

     


Hacıaliobası İlkokulu, İncirliova Ziraat Odası Başkanı aynı zamanda Hacıaliobası Mahallesi Muhtarı Ali Kaykı ve Okul Müdürü Berkant Bezen’in özverili çalışmalarıyla örnek okul oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Okul,11 dönüm bahçe üzerine kurulu. Muhtar ve okul müdürünün iş birliğiyle okulda, özel okul havasında eğitim veriliyor. 2014 yerel seçimlerinde muhtar seçilen Ali Kaykı, mahallesindeki sorunları tek tek gideriyor. Kaykı, mahallede bulunan Hacıaliobası Anaokulu ve İlkokulu’nun fiziki şartlarının yetersiz olduğunu görüp çalışma başlattı. 6 derslik ve 5 öğretmenin hizmet verdiği okulda, 70 öğrenci eğitim görüyor. Muhtar- müdür işbirliği ile okul bahçesinde kum havuzu, oyun parkı ve kamelya yapıldı.

“AMACIM EĞİTİME KATKI SAĞLAMAK”

Göreve geldiği günden itibaren mahallenin sorunlarını çözmek için yakından ilgilendiğini söyleyen Muhtar Kaykı, “Okulumuzda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz huzurlu ve mutlular. Çünkü artık eğitim koşullarımız iyileşmiş, mahallemiz yeni ve modern bir okula kavuşmuştur. Amacım eğitime katkı sağlamak” dedi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler