Takip Et

SON DAKİKA

Kardeş şehir Marl, Başkan Kayalı ve turizm temsilcileriyle buluştu

18 Haziran 2017, Pazar 13:36

     


Kuşadası’nın Almanya’daki kardeş şehri Marl Belediyesi Başkan Vekili Axel Grosser ve beraberindeki heyet, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Kuşadası Turizm Platformu Temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Değirmen Park'ta düzenlenen kahvaltıda Kuşadası'nda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Marl Belediye Başkan Vekili Axel Grosser, Kuşadası ve Marl Belediyesi arasında gelişen bu güzel ilişkinin daha da güçlenmesi gerektiğini söyledi. Başkan Vekili Grosser, 3 Ekim tarihinde Marl kentinde düzenlenecek olan Volks Park Festivaline Başkan Kayalı’yı davet etti.

Kardeş kentlerin birbirleriyle kurmuş oldukları ilişkinin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Kayalı, Marl Belediyesi ile kurulan sağlam ilişkilerinin daha da güçlenmesi gerektiğini belirterek, kardeş şehir Marl Belediyesi'ni Kuşadası'nda ağırlanmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Kayalı, Kuşadası'nın tüm kardeş şehirlerini 25-29 Ekim tarihleri arasında Kuşadası’nda düzenlenecek olan Boat Show Ege Fuarı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet edeceklerini ifade etti. Kahvaltıya Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Otelciler Derneği (KODER) Başkanı Tacettin Özden, Belediye Meclisi üyeleri, Kuşadası SKAL Kulübü Başkanı Rıdvan Kavi, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu üyesi Fahrettin Çiçek, ATRO Yönetim Kurulu üyesi Yücel Temirodaman ve basın mensupları katıldı.

Kahvaltının ardından Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen geziyle Marl Belediyesi Başkan Vekili Axel Grosser ve beraberindeki heyet, Oleatrium Zeytin ve Zeytinyağı Tarihi Müzesi, Dilek Yarımadası - Büyük Menderes Deltası Millî Parkı, Kadıkalesi Anaia Antik Kenti ve Caferli Köyü'nü ziyaret etti. Heyete Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu ve Kuşadası Belediye Meclis üyeleri Ferah Sürekçi ile Filiz Üyücü eşlik etti. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler