Takip Et

SON DAKİKA

İftarda vedalaştılar

18 Haziran 2017, Pazar 16:00

     


Pamukören Rehabilitasyon Merkezi tarafından verilen iftarda, Müdür Adil Doğru, çalışma arkadaşlarına veda ederek Denizli Babadağ'a atandığını belirtti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Pamukören Rehabilitasyon Merkezi, iftar yemeği verdi. Merkezin bahçesinde verilen iftar yemeğine Kuyucak Kaymakamı Selami Işık, Belediye Başkanı Metin Ertürk, Sosyal Hizmetler Aydın İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Nazilli Sosyal Hizmetler Müdürü Bülent Dağ, Müftü Mehmet Evirgentürk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Uçgun, Pamukören Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Adil Doğru, rehabilitasyon merkezinde kalan 60 engelli vatandaş ve yakınları katıldı. Başkan Metin Ertürk, yaptığı konuşmada, "Bedensel engeller önemli değil, önemli olan kalplerimizde engel olmasın. Sizin için yapamayacağımız şey yok. Engelli vatandaşlar için bütün imkanları seferber ederiz. Merkezin yapımında emeği geçenlerin mekanı cennet olsun" dedi.

ATAMA ÜZÜNTÜYLE KARŞILANDI

Müdür Adil Doğru, Denizli Babadağ'a atamasının yapıldığını açıklayarak bu yemeğin bir nevi veda yemeği olduğunu ifade etti ve yemeğe katılanlardan haklarını helal etmelerini istedi. Doğru, "2007 yılında göreve başladığımda burası tarla gibiydi. Kırık dökük pencerelerden şimdiki haline getirmek için çok çalıştık. Belediye başkanımızın çok emeği var. Şu an burada yemek yiyebiliyorsak bu devletimizin büyüklüğünü gösterir" dedi.

Müdür Adil Doğru'nun Babadağ Huzurevi Müdürlüğü'ne atanması, merkezdeki engelli vatandaşlar tarafından üzüntüyle karşılandı. Vatandaşlar, Başkan Ertürk'ten Doğru'nun atamasının durdurulması için yardım istediler. Başkan Ertürk, Doğru'nun sınav ile kurum değişikliği yaptığını, bir süre Babadağ'da çalıştıktan sonra geri dönmesi için çaba göstereceğini belirtti. (EBRU GÜLSOY)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler