Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Metin Ertürk'ten Atatürk Takı açıklaması

18 Haziran 2017, Pazar 17:53

     


Belediye Başkanı Metin Ertürk, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuyucak Belediyesi’ni karşı karşıya getiren ve büyük tartışmalara neden olan Atatürk Takı hakkında açıklamalarda bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Göreve geldiği günden beri Kuyucak’ta seçim çalışmalarında vaat ettikleri hizmetleri yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Ertürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bunlardan bir tanesi de Kargılı Dere peyzaj ve ıslah projesidir. Söz konusu projenin, İnönü Caddesi ile kesiştiği yerde, köprü üzerinde bulunan ve mülkiyeti Kuyucak Belediyesi'ne ait Atatürk Takı'nın da yenilenmesi gereğini duyduk. Bu bağlamda Kuyucak Belediyesi olarak Atamıza olan saygımız gereği, üzerinde Atatürk Portresi, Türk Bayrağı ve Atamızın veciz sözleri bulunan digital (2mx5m) ebatlarında elektronik led pano siparişi verdik. 16.06.2017 Cuma günü belediyemiz teknik ekipleri takın tamir ve tadilatı ile ve yine led panonun oturtulacağı profil doğrama çalışmaları yaparken ne yazık ki böyle bir hizmeti ve çalışmayı desteklemesi gereken Aydın BŞB ekipleri destek olmak yerine engel ve köstek olmayı tercih etmişler, ekiplerini göndererek çalışma yapılan takın İnönü Caddesi üzerinde bulunduğu caddenin sorumluluğun kendilerine ait olduğu, dolayısıyla Kuyucak Belediyesince böyle bir çalışmanın yapılamayacağını beyan ederek gövde gösterisi yapmayı yeğlemişlerdir.”

“KUYUCAK BELEDİYESİ İTİBARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞILIYOR”

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin amacının Kuyucak Belediyesi'ni itibarsızlaştırmak olduğunu ileri süren Ertürk, sözlerini şöyle tamamladı: “Atamıza olan sevgi ve saygımızın topluma yansımasını engellemek ve Kuyucak Belediyesi'ni toplum nezdinde Atatürk düşmanı göstermektir. Biz Kuyucak Belediyesi olarak Aydın BŞB’nin provokasyon ve oyunlarına asla gelmeyeceğiz. Başladığımız bu hizmeti de halkımıza kazandırmak adına çalışmalarımız devam edecektir. Hiçbir şekilde BŞB’nin baskı ve yıldırma gayretleri bizi bu hizmeti üretmekten alıkoyamayacaktır.” (HABER MERKEZİ)

Çerçioğlu, Atatürk resminin indirilmesine müdahale etti

Ertürk: TAK'ı biz yenileyeceğiz

Büyükşehir Belediyesi Ata'ya saygısızlığa 'Dur' dedi​

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler