Takip Et

SON DAKİKA

Kaymakam Soley, gönülleri fethediyor

18 Mayıs 2019, Cumartesi 11:15

     


Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, göreve başladığı günden bu yana ilçenin ve ilçe halkının tüm sorunlarıyla birebir ilgilenmeye devam ediyor. İlçenin kırsal mahallelerinden Dedeler Mahallesi’ni ziyaret eden Kaymakam Soley, yaşlı ve mağdur vatandaşların sorunlarını dinledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Sultanhisar’da 1957 yılında dünyaya gelen Kaymakam Ahmet Soley, çeşitli illerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulunup, 31 Ağustos 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Karacasu Kaymakamlığına atanmıştı.

Karacasu’da göreve başladığı günden bu yana ilçe genelinde ihtiyaç sahiplerine ve muhtaç ailelere sahip çıkmasıyla dikkat çeken Kaymakam Soley, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rahmi Şendalgıç, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Müdürü Mustafa Geçmez ile Dedeler Mahallesi’nde incelemelerde bulunup vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle Muhtarı Zekeriya Dinç önderliğinde Fatma Dedeoluk ve Ahmet Dinç’i evlerinde ziyaret eden Soley, yaşadıkları zorlukları yerinde inceledi. Yaşlı ve mağdur vatandaşlar için yapılması gerekenler hakkında Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Müdürü Mustafa Geçmez’e not aldıran Kaymakam Ahmet Soley, aciliyet gerektiren ihtiyaçlarının karşılanmasını istedi.

Daha sonra “Genç Çiftçi” projesi ile 40 adet koyun verilen Metin Akar’ın ağılında inceleme yapan Kaymakam Soley, başka talep ve ihtiyacının olup olmadığını sordu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler