Takip Et

SON DAKİKA

Milletvekili Savaş, Aydın Gençlik Merkezi standını ziyaret etti

18 Mayıs 2017, Perşembe 19:32

     


AK Parti Aydın Milletvekili MKYK Üyesi Mustafa Savaş, 2017 Yılı Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında Ankara ATO Congresium merkezinde düzenlenen Gençlik Merkezi Günleri'nde stand kuran Aydın Gençlik Merkezi ekibini ziyaret etti. Yöneticilerle ve gençlerle sohbet edip öğrencilerin hazırladıkları şovları beğeniyle izleyen Savaş, etkinliğe katılan milletvekillerini de Aydın standına davet edip Aydın’ı tanıttı.

Etkinlik kapsamında kurulan standlara ziyaretlerde bulunan Savaş, gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

MKYK Üyesi Mustafa Savaş, ‘’Gazi Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı bağımsızlık mücadelesiyle, kahraman milletimiz, dönemin ağır ve zor şartlarına rağmen destansı bir zaferle esarete boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. Dün olduğu gibi bugün de bu kutsal vatanın üzerine oynanan kirli oyunları aziz milletimiz, çok daha güçlü azim ve kararlılıkla bertaraf etmektedir. Milletimizin Samsun’da yaktığı bağımsızlık meşalesi bugün halen vatanın dört bir yanını aydınlatmaya devam etmektedir. İstiklal mücadelemizin sembol günü olan bu günün, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, Cumhuriyeti emanet ettiğimiz gençlerimize duyduğumuz güvenin bir göstergesidir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz bizleri çok daha aydınlık çok daha parlak bir geleceğe kavuşturacaktır. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi minnetle anıyorum" diye konuştu. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler