Takip Et

SON DAKİKA

Germencik Belediyesi'nden 360 derece sanal tur hizmeti

18 Mayıs 2017, Perşembe 09:49

     


Germencik Belediyesi 360 derece sanal tur projesi ile, ilçenin farklı noktalarından çekilen panoramik görüntüleri internet üzerinden hizmete sundu.

Germencik Belediyesi'nin hazırladığı 360 derece sanal tur ile, belediyenin hizmet binasının yanı sıra Türk Kültür Merkezi, Türk Burcu Yaşam Alanı, Park Restoran, parklar, gezi alanları, geçmişin izlerini taşıyan Magnesia Alanı, Selatin Anıt Ağacı, Çarıklar Mesireliği ve Çarıklar Göleti, İmam Evi, Kanlı Bahçe Şehitliği, bilgisayar, tablet ya da telefonlardan izlenebiliyor. Ayrıca izleyenler, belediyenin hizmet birimleri dışında Germencik’in tarihi noktalarını ekran başından gezerek bilgi sahibi olabiliyor.

Kullanıcıların proje kapsamında dünyanın her yerinden Germencik'in sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel değerlere, hızlı, güncel ve güvenilir bir şekilde ulaşabileceğini ifade eden Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, "360 derece sanal tur uygulaması ile herkes, Germencik hakkında bilgi edinebilecek ve oturdukları yerden Germencik’i gezebilecek. Kısa sürede ilçemize kazandırdığımız Türk Burcu Yaşam alanı, Türk Kültür Evi, belediye hizmet binamız, Kent Meydanı projelerimizi sanki o ortamdaymış gibi gezebilecekleri bu çalışmayı, her belediyenin yapması gerektiğini düşünüyorum. İlçemizi ziyarete gelecek olan yerli ve yabancı turistler ve Germencik’i özleyen gurbetçiler için yapılan bu çalışma ile ziyaretçilerimizin ilçemize gelmeden önce görmeleri gereken noktaları, buradan göstermek istedik. Kurumsal web sitemiz www.germencik.bel.tr üzerinden, Germencik ilçesindeki hizmete açık tesislerimizi, tarihi ve turistik güzellikleri ekran başında gezebilecekler” dedi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler