Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlılar hallerine şükrediyor

18 Şubat 2024, Pazar 10:55

     


Aydın'da yaşayan vatandaşlara 'Nasıl gidiyor hayat? Mutlu musunuz?" diye sorduk. Aydınlıların birçoğu 'şükür' derken, bazıları da ekonomiden dert yandı. Bazı kesimde genel olarak hayatlarından mutlu olduklarını belirtti.

 

İşte o cevaplar;

 

Elmas Basak Peker, “Valla hayat bende maratona katılmış koşucular gibi gidiyor bende. Gayet mutluyum. Yeni seçilecek belediye başkanı gündüz saatlerini uzatabilir mi? Gün bana yetmiyor da” dedi.

 

“Şükretmeyi bildikten sonra, çok şükür sağlımız yerinde, mutluyuz”

 

 

“idare eder. Mutluyum”

 

 

“Hayat genel olarak pahalı. Hayatımdan mutluyum yani. Güzel. Aydın biraz küçük geliyor ama onun dışında mutluyum ama genel olarak”

 

 

“Nasıl olabilirim bak halime, hastalıklarla uğraşıyorum. Ülkenin durumuna bak nasıl mutlu olabilirim”

 

 

“Hayat kötü. Her şey pahalı. Neden olacak? Neden mutlu olayım? Pahalılıktan mutlu olunur mu? Mutlu olacak bir şey kalmadı. Bir yere oturup da çay içemiyorsun”

 

“On numara. Çok mutluyum”

 

“İyi, gayet güzel. Sağlığımız yerindeyse mutlu olacağız. Başka çaremiz var mı?”

 

“Hayat iyi gidiyor ama biraz yorucu. Sınav öğrencisiyim ben. Biraz çalışıyorum çok da çalışamiyorum. Hayatımdan memnunumda biraz zor ya. Her şeye yetişmeye çalışıyor gibiyim.

 

 

“Çok iyi gidiyor. Mutluyum ama okuldan değil. Bu yıl okul bitiyor ondan mutluyum ben. Üniversiteye hazırlanıyorum. Eskişehir’e gitmek istiyorum”

 

“İyi gidiyor hayat. Gayet mutluyum”

 

“Sağlık olsun. Allah kaza bela vermesin ne diyelim. Mutlu olmasak ne olacak. Allah güzel günler göstersin. Türkiye huzur içinde yaşasın. Her şey güzel olsun”

 

 

“Çok güzel hayat. Hava güneş her şey çok güzel, çok mutluyum. Karışan yok eden yok. Kullar sevmiyorsa Allah seviyor bizleri. Hür yaşıyorum”

 

 

“Ben hiç mutlu değilim. Bu ekonomi böyle giderse biz daha çok rezil oluruz”

 

 

“Maalesef çok üzgünüm. O kadar kaygı duyuyorum ki ülkenin geleceğinden. Gerçekten her sabaha çok mutsuz uyanıyorum. Hayal kuramaz oldum. Yarın ne olacak, ne gelecek başımıza her gün bir endişe içerisinde uyanıyorum. Duygusal yapım bozuldu”

 

 

“İyi gidiyor. YKS’ye hazırlanıyorum. Sınav hazırlığı iyi gidiyor ama genel olarak çok mutlu değilim. Ülkenin durumu olsun, genel hayat ve ailevi durumlar olsun pek mutlu değiliz”

 

“Çok şükür yuvarlanıyoruz gidiyoruz” Eh işte ortalama mutluyum. Her hayatta olduğu gibi iyi veya kötü anlarımız oluyor”

 

“Mutlu insan göremiyorum. Sen mutlu olsan ne olur çevrendeki insanlar mutlu değilse”

 

 

“Maddi manevi çok kötü. Mutluyuz Allah’a şükür ama sağlık sıkıntıları ekonomi, ülkenin gidişatı, yarın ne olacağımızı bilmiyoruz” (SELİME AYDEMİR)

 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler