Takip Et

SON DAKİKA

Hayatı kolaylaştıran köprü hizmete girdi

18 Ocak 2021, Pazartesi 17:39

     


Çine Altınova ve Çöğürlük halkının 15 yıldır Dalama Çayı üzerinde eksikliğini hissettikleri köprü inşa edildi. Çöğürlük Muhtarı Hayrettin Eriş ve Altınova Mahalle Muhtarı İbrahim Yılmaz, köprünün yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Çine'nin Altınova Mahallesi ile Çöğürlük Mahallesi'nde çiftçilik yapan vatandaşları tarlalarına ulaşımını zorlaştıran Dalama Çayı üzerine köprü inşa edildi. Çöğürlük Muhtarı Hayrettin Eriş ve Altınova Mahalle Muhtarı İbrahim Yılmaz, köprünün yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Muhtarlar, 15 yıldır eksikliği hissedilen ve bir türlü yapılamayan köprünün faaliyete geçmesinden dolayı duymuş oldukları memnuniyeti ifade ederek, yapılan hizmette emeği bulunan TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve DSİ yetkililerine teşekkür etti. Muhtar Hayrettin Eriş, "Çöğürlük'te tarlası olan bir Altınovalı vatandaşımız çok yakın olan tarlasına ulaşım sıkıtıları nedeniyle kilometrelerce yol kat ederek gidiyordu. Bu köprü bizim için çok önemliydi, bu hizmeti bize getirenlere çok teşekkür ederiz" dedi. Muhtar İbrahim Yılmaz, "Çiftçimiz artık tarlasına daha rahat bir şekilde ulaşabilecek. Yıllardır bunun mücadelesi içerisindeydik, Allah vesile olanlardan razı olsun" dedi.

"HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN"

AK Parti Çine Başkan Vekili Ergüven Özcan, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Burhan Kandemir ve AK Parti Altınova Mahalle Başkanı Veli Bölük ile köprüde incelemelerde bulundu. Başkan Vekili Ergüven Özcan, "AK Parti hizmet partisidir. AK Parti ilçemizde hizmeti olan, eseri olan ve olmaya devam eden bir parti. Bugüne kadar ilçemizde bir çok sıkıntıyı gidermek anlamında ekip olarak çalışıyor, halkımıza hizmet için yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bu köprüde Altınova ve Çöğürlük'te yaşayan vatandaşlarımız için önem arz ediyor, hayırlı ve uğurlu olsun" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler