Takip Et

SON DAKİKA

Kurumlara tekerlekli sandalye

17 Kasım 2016, Perşembe 11:30

     


Söke Kent Konseyi, başlattığı yeni proje ile hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü vazifesi görerek kurumlara tekerlekli sandalye hediye ediyor.

Söke Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Ceylan, ilk kez başlattıkları proje kapsamında ilk tekerlekli sandalyeyi teslim ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Muzaffer Ceylan, “Bu proje kapsamında Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Erdal Bilici talepleri bize iletiliyor. Biz de Kent Konseyi olarak bu talepleri karşılıyoruz. Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi görüyoruz. Hayırseverlere ise melekler ismini verdik. Buradaki en büyük amacımız bireysel kişilere değil kurumlara tekerlekli sandalye vermektir. Çünkü o kurumda birden fazla kişi o tekerlekli sandalyeyi kullanma imkanı bulacak” dedi.

“İLK SANDALYEYİ VERDİK”

İlk sandalyeyi teslim ettiklerini gerisinin ise geleceğine değinen Ceylan, “İlk tekerlekli sandalyeyi Söke Rehberlik Araştırma Merkezi’ne teslim ettik. Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Zekariya Arak ve Özel Eğitim Bölüm Başkanı Yasin Aksoy tarafından tekerlekli sandalye bizden alındı. Bu kuruma gelen her engelli, bu tekerlekli sandalyeyi kullanacak. Bundan sonra da diğer kurumlara bu şekilde tekerlekli sandalye vermeye çalışacağız” diye konuştu. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler