Takip Et

SON DAKİKA

GMİS yönetimi, Kaymakam Demir’i ziyaret etti

17 Kasım 2016, Perşembe 12:20

     


TÜRK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Genel Maden İşçileri Sendikası’nın (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska ile Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Satılmış Uludağ, Çine Kaymakamı Özkan Demir’i makamında ziyaret etti.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

GMİS Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın ve Çine ilçesinde bulunan maden iş kolundaki iş yerlerinde çalışan işçileri sendikalarına üye yapma çalışmaları hakkında Kaymakam Demir’e bilgi verdiler.

Genel Maden İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, buradaki amaçlarının bölgede çalışan maden iş kolundaki işçileri sendikalı yaparak iş yerlerinde daha sağlıklı ve daha kurumsal bir çalışma ortamı oluşturmak olduğunu belirtti.

Mutlu, amaçlarının iş yerlerine zarar vermek değil, çalışma barışı ve huzurlu bir şekilde, işçilerin haklarını makul ve mantıklı bir seviyeye getirmek olduğunu, böyle olursa işverenlerin de daha fazla kazanacağını ve tüm tarafların bu işten karlı çıkacağını söyledi.

Mutlu, işverenlerin; sendikalardan korkmamaları, aksine onlara sıcak bakmaları gerektiğini, aralarındaki sorunları işçilere baskı yaparak ve tehdit ederek, işten çıkararak değil, masada uzlaşı arayarak çözmeleri gerektiğini vurguladı. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler