Takip Et

SON DAKİKA

Yeni bina arayan İŞ-KUR, şimdi de o araziyi istiyor

17 Ekim 2016, Pazartesi 07:15

     


Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yeni bina konusunda kriz yaşayan Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) Aydın İl Müdürlüğü’nün, Aydın İl Müftülüğü binası yanındaki Aydın Valiliği ile İŞ-KUR’a ortak tahsis edilen arazinin tamamı için devreye girdiği öğrenildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İŞ-KUR Aydın İl Müdürlüğü, SGK ile yaşanan hizmet binası krizinin ardından yeni bir alan için devreye girdi. Aydın Valiliği ile İŞ-KUR Aydın İl Müdürlüğü'ne ortak tahsis edilen ve Aydın Valiliği’nin vali yardımcıları için lojman yapmayı planladığı ifade edilen arazi için girişimde bulunan İŞ-KUR Genel Merkezi’nden bir heyet, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak ile görüştü. İŞ-KUR’un ortak tahsisli alanın tamamının kuruma devredilmesini istediği belirtildi.

İŞ-KUR Genel Müdür Yardımcısı Abdürrahim Şenocak, araziyle ilgili girişimi doğrulayarak, “Orası, valiliğe ve bize tahsis edilen bir yer var. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Bir safahatı var. Yazışmalar yapıldı” dedi. Aydın Valiliği’nin ise bu teklife sıcak bakmadığı öne sürüldü.

KURUM MÜDÜRLERİ ANLAŞMIŞTI

Yeni bina arayışında olan İŞ-KUR Aydın İl Müdürlüğü, SGK Aydın İl Müdürlüğü'nün, Kadın Doğum Çocuk Hastanesi karşısına yapılan hizmet binasının ikinci katını kiralamak istemişti. Daha önce iki kurum müdürünün bu konuda anlaşmaya vardığı ancak kurum müdürlerinin değişmesinin ardından krizin patlak verdiği ortaya çıkmıştı.

Bu nedenle yeni bina arayışına giren İŞ-Kur Aydın İl Müdürlüğü, Aydın Müftülüğü binasının yanında bulunan araziyi değerlendirmek istedi. (NACİ ERİŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler