Takip Et

SON DAKİKA

Uğur Soğutma, çekiliş talihlilerine Mercedes’lerini teslim etti

17 Ekim 2016, Pazartesi 18:09

     


Uğur Soğutma A.Ş.’nin her yıl gelenek haline getirdiği gelen otomobil çekiliş kampanyasının 2016 yılı talihlileri, firmanın genel müdürlük binasında otomobillerini teslim aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Türkiye’nin ilk derin dondurucusu Uğur’un üretildiği Nazilli fabrikasında 14 Ekim 2016 yapılan teslim töreninde söz alan Finans Direktörü Mehmet Ali Kurşun, her yıl daha iyisini ve daha fazlasını müşterilerine sunma amaçlarının kampanyalarına da yansıdığını belirtti.

Geçmiş yıllarda düzenledikleri kampanyalarda şirketin dağıttığı ödüller arasında yazlık daire, spor araba, motosiklet, akıllı telefon ve tabletin yer aldığını da anımsatan Kurşun, kampanya döneminde ise 4 adet 2016 model Mercedes A180 otomobilin hediye olarak verildiğini söyledi.

Kurşun, bu yılki çekiliş sonucunda şans Türkiye’nin dört bir yöresine dağıldığı için ayrıca memnun olduklarını da iletti.

Otomobilleri teslim almaya gelen talihliler Cansel Yavuz (Bursa), Emre Koçak (Eskişehir), Kadir Yıldız (Samsun) ve Mehmet Fikri Yıldırım’ı (Erzurum) tebrik eden Kurşun, Uğur’u tercihlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek araçların anahtarlarını teslim etti.

KAMPANYA

"Türkiye Uğur İstiyor, Uğur Kazandırmaya Devam Ediyor” sloganıyla başlatılan çekiliş kampanyası Milli Piyango İdaresi’nin izniyle 30 Mart – 26 Eylül tarihleri arasında düzenlendi. Pazarlama bölümünden yapılan açıklamada 2016 yılında rekor katılımın olduğu ve 142.389 kupon için giriş yapıldığı belirtildi. (SUAT DENİZ)







 
Son Eklenen Haberler