Takip Et

SON DAKİKA

TEMAD kuruluş yıl dönümünü buruk kutladı

17 Ekim 2016, Pazartesi 15:20

     


Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Aydın İl Başkanlığı, derneğin kuruluş yıl dönümü ve Astsubaylar Günü dolayısıyla Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. TEMAD Aydın İl Başkanı Bayram Erdoğdu, katılımın az olması nedeniyle üzgün olduğunu belirterek, “229 üyemiz var, arkadaşlarımız kendi günlerinde burada bulunmuyor. Bu duyarsızlık mı bilemiyorum” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk Koyan TEMAD İl Başkanı Bayram Erdoğdu, Aydın’da 900’ün üzerinde emekli astsubayın olduğunu belirterek, “Derneğe kayıtlı 229 üyemiz bulunmaktadır. Birbirimize daha da çok kenetleneceğimiz bugünlerde maalesef çok az kişi törene katıldı. Gelenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KİMSE LAYIK GÖRMÜYOR”

Başkan Erdoğdu, dernek binasının merdivenli olduğunu ve inip çıkmakta zorlandıklarını söyleyerek, “Bizim kapalı bir alana değil bahçeli bir yere ihtiyacımız var. Çünkü emeklilerimiz en küçüğü 65 yaşında. Üyelerimiz merdivenleri inip çıkmakta zorlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Özlem Çerçioğlu’yla bu konuyu görüşmek için randevu alamaya çalışıyoruz fakat randevu alamadık. Efeler Belediyesi’nin elinde de böyle bir yer yokmuş” ifadelerini kullandı.

Yer konusunda birçok yere müracaat ettiğini belirten Erdoğdu, “İlgili bakanlığa da yazı yazdık. Bakanlık askerlik dairesinden görüş istemiş. Oradaki yetkililer de olumsuz cevap vermiş. Galiba kimse bizi böyle bir yere layık görmüyor” dedi.

TEMAD Aydın İl Başkanlığı 28 Ekim Cuma Günü Keyif Bahçesi’nde üyeleriyle birlikte toplanacak.

Valilik önündeki törene, TEMAD İl Başkanı Bayram Erdoğdu, TEMAD Kadın Kolları, TEMAD üyeleri ve eşleri katıldı. (ÖZGE SÖNMEZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler