Takip Et

SON DAKİKA

Efeler Belediyesi tenis turnuvası düzenleyecek

17 Ekim 2016, Pazartesi 11:14

     


Efeler Belediyesi ve Aydın Tenis Spor Kulübü işbirliği ile 22 Ekim - 10 Kasım 2016 tarihleri arasında tenis turnuvası düzenleyecek.

Efeler Belediyesi, ilçedeki tenisseverleri Cumhuriyet Kupası Turnuvası'nda buluşturacak. Kemer Mahallesi'ndeki Aydın Tenis Spor Kulübü'nde düzenlenecek turnuvaya katılacak sporcular, yetişkin kategorisinde; veteran erkek, veteran bayan, teşvik erkek, teşvik bayan, karışık çiftler ve çocuk kategorisinde; 8 yaş karışık, 9 yaş erkekler, 9 yaş kızlar, 10 yaş erkekler, 10 yaş kızlar, 12 yaş erkekler, 12 yaş kızlar, 14 yaş erkekler ve 14 yaş kızlar dallarında birbirleri ile yarışacak.

SON BAŞVURU 20 EKİM

Turnuvaya son başvuru tarihinin 20 Ekim 2016 olduğunu ifade eden Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana sivil toplum örgütlerine, spor ve sporcuya verdiğimiz önemden dolayı amatör spor kulüplerine gereken desteği sağladık. Tenisseverlerden gelen talep doğrultusunda Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası düzenleme kararı aldık. Turnuvaya katılmak isteyen sporseverlerimizin 20 Ekim Perşembe günü mesai bitimine kadar Aydın Tenis Kulübü'ne başvurmaları gerekmektedir" dedi.

Her yaşta insanın tenise başlayıp öğrenebileceğini söyleyen Başkan Özakcan, tenisin vücudumuzu olumlu yönde etkileyen faydalı bir spor olduğunu hatırlatarak tüm sporseverleri tenis turnuvasına katılmaya davet etti. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler