Takip Et

SON DAKİKA

Buharkent'te “Bitkisel Kozmetik Ürünler Kursu” düzenlendi

17 Ekim 2016, Pazartesi 18:37

     


Adnan Menderes Üniversitesi Buharkent Meslek Yüksekokulu ile Buharkent Belediye Başkanlığı işbirliğinde ilçe halkına yönelik “Bitkisel Kozmetik Ürünler Kursu” düzenlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Buharkent Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Buharkent Belediyesi işbirliği ve İlçe Tarım Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü destekleriyle gerçekleştirilen kurs, Kaymakam Cemil Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Erol ve ilçe protokolü temsilcilerinin katılımıyla başladı.

Kursa ev sahipliği yapan Buharkent Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mesut Kırmacı, katılımcıların kendi bitkisel kozmetik ürünlerini üretebilmenin keyfini yaşadıklarını, üniversite olarak ilçede buna katkı sağlamaktan memnuniyet duyduğunu, bundan sonrasında da ilçeye yönelik çalışmaların devam edeceğini dile getirdi.

Biyolog Hayrettin İlker Özdemir tarafından verilen, bir haftalık eğitimlerin sonunda parfüm, krem, sabun, mum ve şampuan yapımıyla ilgili uygulamalı bilgi alan kursiyerler, her gün farklı eğitmenler tarafından gerçekleştirilen sunumları dinledi..

Kursiyuerler kendileri için çok farklı bir deneyim olduğunu ve gündelik hayatta artık üretecekleri kendi ürünlerini de kullanabileceklerini dile getirdiler.

Kursun sonunda yaptıkları ürünleri sergileyen kursiyerlere katılım belgeleri verildi. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler