Takip Et

SON DAKİKA

“Küçük bir tadım büyük bir adıma vesile olsun”

17 Eylül 2019, Salı 18:31

     


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üçlü zirvede Rusya ve İran liderlerine Aydın İnciri ikram etmesi, Aydın’da sevinçle ve heyecanla karşılandı. Aydın’ın önemli isimleri, sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı’nın bu ikramı ile ilgili paylaşımlar yaptı.

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan üçlü zirve vesilesiyle ülkemize gelen Rusya Devlet Başkanı Sayın Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Sayın Hasan Ruhani’ye bereketli topraklarımızın güzel meyvesi incirimizi ikram etti. Her iki ülkeyle son dönemde gelişen ilişkilerin neticesi olarak inşallah Aydın ilimiz ve incirimiz de ayrı bir kazanım elde eder. Bu küçük tadımın ihracatta önemli gelişmelere vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

“ULUSLARARASI COĞRAFİ

İŞARET TESCİLİ AYTO’NUN”

Aydın Ticaret Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki bu ikramı sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu:

“Uluslararası Coğrafi İşaret Tescili Aydın Ticaret Odamıza ait olan dünyanın en güzel ürünü Aydın İncirini Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Üçlü Zirve vesilesiyle ülkemize gelen Rusya Devlet Başkanı Putin ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani’ye ikram etti.‬..” (ERDAL AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler