Takip Et

SON DAKİKA

Milyonluk projenin firma yetkilileri çıkan haberleri yalanladı

17 Eylül 2017, Pazar 14:27

     


Nazilli'de 85 milyon liraya mal olacak olan ‘İnci Yaşam Projesi’nin sular altında kaldığı yönündeki haberler üzerine firma yetkilileri açıklama yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)                                        

Basında yer alan haberlerin gerçek dışı ve karalama kampanyası olduğunun ileri sürüldüğü açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Nazilli’de milyonluk yatırım sular altında kaldı şeklinde yapılan bu çirkin haberin gerçekle bir alakası yoktur. Üst yükleniciliğini Türkiye’nin inşaat sektöründeki dev firmalarından Yeni Yapı'nın yaptığı uygulama ve inşaat işlerini Berre İnşaat firmamız tarafından gerçekleştirilen İnci Yaşam projemiz ilimizde gerçekleşen en büyük proje olma özelliğinin yanında ilimizin ilk ve tek karma projesidir. Projede 2 bin 600 ton çimento basılarak zemin ıslahı yapılmaktadır. Böyle bir çalışma ve uygulama hem Nazilli’mizde hem de ilimizde bu kadar büyük kapsamda ilk defa uygulanmaktadır. Ve bu durum bölgenin en sağlam depreme en dayanıklı projesinin oluşmasını sağlamıştır. Projemiz planlanan takvim içerisinde başarılı bir şekilde devam etmektedir. Şuan kule vinçlerin kurulması ve temel aşamasına gelinmiştir.” (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler