Takip Et

SON DAKİKA

Didim Cumhuriyet Başsavcısı Dede’den veda ziyareti

17 Temmuz 2017, Pazartesi 16:20

     


Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) yayımladığı 2017 yılı adli yargı kararnamesiyle Batman Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Didim Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulundu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Dernek ofisinde gerçekleşen ziyarette, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede’yi Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Eser ve yönetim kurulu üyeleri Hasan Eker, Bahri Yaba, Dursun Temel Yurdaer ve Ediz Verdioğlu karşıladı. Başsavcı Dede, Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde yaptığı konuşmada, Didim’de görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu, burada birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalar yaptığını belirterek, “Burada sıcakkanlı ve samimi insanlarla güzel zaman geçirdik. Didim’den güzel hatıralarla ayrılacağız. Basın mensubu arkadaşlarımızla birlikte sorunsuz çalışmalar gerçekleştirdik. Emeklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Eser de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başsavcı Dede’ye Didim için verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler