Takip Et

SON DAKİKA

"Burası ormana bile dönüşse buradan çıkmayacağız"

17 Temmuz 2017, Pazartesi 16:16

     


Söke Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ulvi Atmaca, ismi Şehitler Parkı olarak geçen Kemalpaşa Parkı’nda bulunan kafenin bir haftadır kapalı olması nedeniyle tuvalet ve su ihtiyaçlarını giderememekten dolayı isyan etti. Parkın bakımının da yapılmadığını belirten Başkan Atmaca, Şehitler Anıtı'nın da kötü durumda olduğunu söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ulvi Atmaca, içinde bulundukları Kemalpaşa Parkı’nda bulunan kafenin kapalı olmasından dolayı, tuvalet ve su gibi ihtiyaçlarını gideremediklerini söyledi. Son bir haftadır parkın içinde bulunan kafenin kapalı olması nedeniyle su ve tuvalet ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını vurgulayan Başkan Ulvi Atmaca, “Büyükşehir Belediyesi bizi parktan çıkartmaya mı çalışıyor?” diye sordu. Atmaca, "Son bir haftadır içinde bulunduğumuz parktaki kafenin de kapatılmasıyla derneğimizin suyu ve tuvaleti yok. Derneğimize gelen engelli insanlar, şehit aileleri, 90 yaşındaki Kore Gazimiz tuvalete gidemiyor. Bizi çıkartmaya mı çalışıyorlar ya da bizi başka bir şeylere mi zorluyorlar? Anlamış değiliz. Buna bir cevap istiyoruz; ama muhatap alabileceğimiz kişilerden cevap istiyoruz, taşeronlardan değil" dedi. Parkın bakımının yapılmadığına ve parkta insanların zaman geçirmediklerine dikkat çeken Başkan Ulvi Atmaca, park ormana da dönse parkı terk etmeyeceklerini belirtti. Başkan Atmaca, "Söke’de ki atıl durumda ki tek park biziz. Bu da geçen sene ki Büyükşehir ile olan tartışmamızdan sonra oldu. Son bir şehit ailesi ve gazi de kalsa buralar orman da olsa burada survivor da çekseler biz burayı terk etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

"SEVMESENİZ DE SAYGI DUYACAKSINIZ"

Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ulvi Atmaca son olarak, Ay Yıldızlı bayrağın altında yaşayan herkesin şehitlere, ailelerine ve gazilere saygı duymak zorunda olduğunu belirterek, hain muamelesi gördüklerini söyledi. Atmaca, "Ay Yıldızlı bayrağın altında yaşayan çalışan herkes şehit ailesi ve gazilere saygı duymak zorunda. Ama biz bu parkta öyle muamelelere maruz kalıyoruz ki sanki biz hainmişiz, yaralanmakla, şehit olmakla kötü bir şey yapmışız gibi böyle bir muameleye maruz kalmamız açıkçası içler acısı" dedi. (HASAN ALP ŞAHİN)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler