Takip Et

SON DAKİKA

Efeler Belediyesi'nden iftar yemeği

17 Haziran 2017, Cumartesi 11:22

     


Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Belediye Meclisi üyeleri ve muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Yerel yönetimlerin demokrasinin beşiği olduğunu belirten Özakcan, “Meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla demokrasiye beşiklik yaptık, yapmaya devam ediyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla iftar yemeğinde buluştu.

İzmir Bulvarı’ndaki Esra Kır Bahçesi’nde düzenlenen programda, Başkan Özakcan ve eşi Gülay Özakcan, masaları gezerek davetlilerle yakından ilgilendi. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açan davetlilere, ilahi dinletisi sunuldu.

Başkan Özakcan, burada yaptığı konuşmada, “Bu akşam, Ramazan ayı iftar soframızın dördüncüsünü düzenliyoruz. Ramazan soframıza gösterdiğiniz ilgi ve katılımdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Efeler Belediyesi’nin, Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte kurulduğunu anımsatan Özakcan, “Sıfırdan oluşturduğumuz Efeler Belediyesi ile belediyenin görev, sorumluluk ve yetki alanı içindeki hizmetlerimizi bugüne kadar eksiksiz yerine getirmeye çalıştık” diye konuştu.

 

“BAŞARI HEPİMİZİN”

Efeler'in yeni kurulan bir belediye olmasına karşın, kamuoyunun kendilerine karşı memnuniyet ve güven duyduğunu kaydeden Özakcan, “Bu başarı, şahsım dahil olmak üzere, hiçbirimizin kişisel başarısı değil. Siz, değerli meclis üyelerimizin başarısı. Siz, çok kıymetli muhtarlarımızın başarısı” ifadelerini kullandı.

Yerel yönetimlerin demokrasinin beşiği olduğunun altını çizen Özakcan, “Efeler ilçemizde çok kıymetli muhtarlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte demokrasiye beşiklik yaptık, yapıyoruz. Bu çıtayı daha da yükselterek hep birlikte devam edeceğiz” diye konuştu.

Özakcan, sözlerini şöyle tamamladı:

“Yerelde demokrasiyi yaşatmış, geliştirmiş olmamız yetmiyor. Ülkemizde de demokrasiye sahip çıkmak, demokrasiyi geliştirmek ve gelişen demokrasiyle cumhuriyetimizi taçlandırmaya ihtiyacımız var. Bu anlayış, hiçbir siyasi ayrım gözetmeden tüm yurttaşlarımızın ortak paydasıdır.”

İftar yemeğine Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın ile tvDEN Genel Müdürü Bülent Öztürk de katıldı. (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler