Takip Et

SON DAKİKA

Koçarlı Belediyesi binlerce vatandaşa iftar verdi

17 Mayıs 2019, Cuma 08:36

     


Koçarlı Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda iftar verdi. Binlerce Koçarlılının katıldığı iftarda Belediye Başkanı Nedim Kaplan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)
Ramazan dolayısıyla Koçarlı Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nda iftar yemeği verdi. İftara AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit ve gazi yakınları, engelli vatandaşlar ve Koçarlı halkı katıldı. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan iftara katılan Koçarlılılarla tek tek ilgilendi, sohbet etti.

“KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞTİRMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİK”

Başkan Kaplan Ramazan ayının şuuruna uygun bir iftar olduğunu, iftarın bereketini yaşamak için bir araya geldiklerini belirtti. Birlik ve beraberlik mesajı veren Kaplan şöyle konuştu; “Ramazan ayının şuuruna uygun olarak bir araya gelip dostlukları artırmak, pekiştirmek, hayrı ön plana çıkarmak, insanlarla bir arada olmak, iftarın bereketini yaşatmak için Koçarlı’da bir iftar verdik. Halkımız, şehit yakınları, gazi ve yakınları, engelli arkadaşlar, yaşlımız, gencimiz geldi. Güzel bir iftar olmasını temenni ediyorum, birlik ve bütünlüğümüz ile kardeşliğimizi pekiştirmek amacıyla bu iftar yemeğini düzenledik. İnşallah birlik ve beraberliğimize bir katkı sunarız diye düşünüyorum” dedi.

Duaların okunmasının ardından binlerce Koçarlılı orucunu açtı. (ÇAĞLAR HATİPOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler