Takip Et

SON DAKİKA

Didim ve Söke oda başkanlarından Bakan Selçuk’a ziyaret

17 Mayıs 2019, Cuma 17:02

     


Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz ile Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Refik Karataş, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u Ankara’da makamında ziyaret ederek, Aydın'daki şoför esnafının sorunlarını iletti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ile birlikte Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u makamında ziyaret eden Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz ile Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Refik Karataş, şoför esnafının sorunları hakkında Bakan Selçuk’a bilgi verdi. İki oda başkanı, ilçelerinde faaliyet gösteren şoför esnafının sorunlarını Bakan Selçuk'a aktardı.

Ziyareti değerlendiren Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Savaş Cengiz, kendilerini makamında kabul eden Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’a teşekkür ederek, “Sayın bakanımıza bizleri kabul ettiğinden ve sorunlarımızla yakından ilgilenmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman yanımızda olarak bizlere destek veren AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş'a da teşekkürlerimi iletiyorum. Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak her geçen gün kaliteli ve güvenli taşımacılığı tesis etmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Yaptıkları işin zor ve risk taşıdığını belirten Cengiz, “Gece gündüz demeden hizmet etmemiz gereken bir mesleğimiz var. Maksimum müşteri memnuniyeti için bir yandan güler yüzlü davranmayı ve taşıdığımız canın bilinci ile dikkat unsurunu en üst seviyede tutmayı hedeflerken, diğer yandan insanları da ayırt etmeden istedikleri noktaya ulaştırıyoruz” diye konuştu.

Didim’in Türkiye’nin önde gelen turizm kentlerinden biri olduğunu kaydeden Oda Başkanı Savaş Cengiz, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu güzel kentimizin ulaşım hizmetini büyük bir disiplin ve özveri ile yürüten meslektaşlarımızın ve şerefli mesleğimizin asil birer neferi olarak, mesleğimiz ilkelerine uygun bir şekilde hizmet vermeye yardımcı oluyoruz.”

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ise ziyaretlerinden dolayı AK Parti Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ile iki oda başkanına teşekkür ederek, sorunların çözümü konusunda şoför esnafına yardımcı olacaklarının sözünü verdi. Bakanlık olarak şoför esnafına yönelik istihdam teşvikleri ile ilgili çalışma yürüttüklerini kaydeden Bakan Selçuk, Cumhurbaşkanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan istihdam seferberliği ve teşviklerden şoför esnafının da faydalanması gerektiğini vurguladı. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler