Takip Et

SON DAKİKA

Çineli esnafa teşekkür ettiler

17 Mayıs 2019, Cuma 17:03

     


Aydın İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Zeynep Yılmaz ve Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Kamil Şenoğlu, tüm Çineli esnaflar adına Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar'a teşekkür plaketi verdi.

Aydın İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Zeynep Yılmaz ve Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Kamil Şenoğlu, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti. 8 yıl Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na ait binada ilçe halkına hizmet veren Çine Sosyal Güvenlik Kurumu yeni binasına taşındı. SGK müdürleri bugüne kadar ücretsiz olarak ilçe halkına hizmet amacıyla kendilerine tahsis edilen bina için tüm Çineli esnaf adına Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar ve yönetimine teşekkür ederken plaket ile onurlandırdı.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, "Sosyal Güvenlik Kurumu'na ilçemizde vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. 8 yıl hiçbir ücret almaksızın ilçemizde bu hizmeti gerçekleştirmeleri için kendilerine bina yardımında bulunduk. Yeni binaları hayırlı uğurlu olsun. Allah daha güzel hizmetler eylemeyi nasip etsin. Bu güzel hizmetleri Çine'mize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler