Takip Et

SON DAKİKA

CHP ve İYİ Parti Buharkent Teşkilatı'ndan İmamoğlu'na destek

17 Mayıs 2019, Cuma 16:45

     


İYİ Parti Buharkent İlçe Başkanı Serdar Kocakaya, İYİ Parti Buharkent İlçe Teşkilatı ve CHP Buharkent İlçe Örgütü olarak 23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçimleri için ikametgahı İstanbul'da olan ve Buharkent'te yaşayan oy kullanacak vatandaşların yol masrafını karşılayacaklarını belirtti.

YSK kararına göre 23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçimleri için İYİ Parti Buharkent İlçe Başkanı Serdar Kocakaya, İYİ Parti ve CHP Örgütü olarak İstanbul'da oy kullanacak olan ve Buharkent'te yaşayan vatandaşların yol masrafını karşılayacaklarını dile getirdi. Seçimlerin yenilenmesi ile ilgili değerlendirmede bulunan Kocakaya, "Buharkent'te Millet İttifakı olarak 177 oyla seçimi kaybettik. Geçersiz sayılan 512 oyun tekrar sayılması için YSK'ya yaptığımız itiraz reddedildi. Ama adayımız Ekrem İmamoğlu'nun kazandığı seçimde AK Parti'nin itirazları kabul edildi. Peki YSK neden bizim itirazımızı kabul etmedi? Eğer Buharkent'te geçersiz 512 oy sayılsaydı seçimi kazanacağımıza emindik" dedi.
Ekrem İmamoğlu'na destek vereceklerini belirten Kocakaya, "İmamoğlu'nun seçim kampanyaları için tüm Türkiye'de yapılan bağışlar Buharkent'te de yapılıyor. 23 Haziran'da biz de İstanbul'a giderek sandıklara sahip çıkacağız" diye konuştu. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler