Takip Et

SON DAKİKA

Büyükşehir Karacasu'da iftar sofrası kurdu

17 Mayıs 2018, Perşembe 14:49

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayında her yıl ilçe genelinde kurduğu iftar sofralarıyla binlerce vatandaşı ağırlamaya devam ediyor. Kapalı yerinde kurulan iftar sofralarına Ramazan’ın ilk günü olması münasebetiyle vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, okunan dualar eşliğinde birlik beraberlik içinde iftarını yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediyesi ilçe genelinde olduğu gibi Karacasu’da bin kişilik iftar sofrası kurdu. Akşam ezanının okunması ile birlikte emekli imam hatip Ekrem Çiloğlu’nun okuduğu yemek ve sofra duasıyla orucunu açan vatandaşlar, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bu ayda hep birlikte aynı sofrada olmaktan mutlu olduklarını dile getirdi. İftar yemeğine Belediye Başkan yardımcısı Erdinç Gümüş ve belediye meclis üyesi İbrahim Kayacan da katılarak vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Vatandaşlar, iftar sofralarında kendilerini bir araya getirerek birlik beraberliğin pekişmesine vesile olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükapıcı’ya teşekkür ettiler.

Teravih namazının ardından merkezdeki cami bahçelerinde kurulan ikram stantlarında namazdan çıkan vatandaşlara Karacasu Belediyesi tarafından soğuk limonata ve kek ikramı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan boyunca il genelinde sürecek iftar yemeğinin Karacasu’da ay sonuna kadar iki hafta boyunca ilçe merkezi ve mahallelerinde süreceği bildirildi. (GÜLAY ÖZTEKİN)







 
Son Eklenen Haberler