Takip Et

SON DAKİKA

Lütfi Suyolcu ölümünün 22'nci yılında unutulmadı

17 Mayıs 2017, Çarşamba 14:09

     


Evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Kuşadası eski Belediye Başkanı M.Lütfi Suyolcu, ölümünün 22’nci yıldönümünde unutulmadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası’nda 1977-1980 ve 1989-1994 yıllarında belediye başkanlığı görevini yürüten, 1995'te evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden M. Lütfi Suyolcu ölümünün 22’nci yıldönümünde anıldı. Suyolcu için Kuşadası İbramaki Sanat Galesi’nde anma programı düzenlendi. Anma programına M. Lütfi Suyolcu’nun kızı Çiğdem Suyolcu başta olmak üzere Kuşadası Belediyesi Başkan Yardımcıları Ayşe Şerifoğlu, Remzi Çengel, Aydın Eski Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve Suyolcu’nun mesai arkadaşları katıldı.

M. Lütfi Suyolcu’nun hayatını anlatan filmden bazı kesitlerin sergilendiği anma programında konuşan Çiğdem Suyolcu, “Ben babamla çok güzel bir 18 yıl geçirdim. Lütfi Suyolcu her şeyden önce iyi bir babaydı. Ben babam sayesinde mutlu bir çocukluk yaşadım. Babam sayesinde kendine güvenen bir birey haline geldim. Onu çok özlüyorum” dedi. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler