Takip Et

SON DAKİKA

Gençlik Haftası’nda Gençler ile İlçe Protokolü Kahvaltıda Buluştu

17 Mayıs 2017, Çarşamba 10:54

     


Gençlik haftası nedeniyle15-19 Mayısta, Nazilli Kaymakamlığı ve Nazilli Belediyesinin düzenlediği, ilimizi, ilçemizi ve ülkemizi Avrupa’da bireysel veya takım olarak temsil ederek kültürel ve sosyal alanlarda dereceler almış tüm öğrenciler için kahvaltılı ödül töreni düzenledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli’de 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinliklerinde, başarılı olan gençler, Kaymakamlık ve Belediyenin düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Nazilli Belediyesi Nikâh Salonu'nda yapılan kahvaltıda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Etkinliğe, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük ve eşi Bilge Küçük, Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve eşi Rümeysa Alıcık, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Gençlik Spor Müdürü Güven Eker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, Şube müdürleri Yılmaz Bilen, Latif Akgün ve Özgür Selbes, dereceye giren öğrenciler ve öğretmenleri katıldı.

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, Kaymakamlık ve Belediye tarafından ortaklaşa hazırladıkları programda bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek “Birçok başarılı öğrencimiz var. Bu başarılı öğrencilerimizi onure ettikleri için herkese teşekkür ediyorum. Birkaç yıldır, 19 Mayıs Gençlik Bayramı, hafta olarak kutlanıyor. Etkinlikler, 2-3 saate sığdırılmıyor. Tam bir şenlik içinde kutlanıyor. Başarılı öğrencilerimi kutluyorum” dedi.

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Kahvaltıya öğretmen olan eşi Bilge Küçük'le birlikte katılan Kaymakam İbrahim Küçük, “Yıl içinde değişik kategorilerde ödül alan dereceye giren öğrencilerimizle birlikteyiz. Şu an kahvaltıda sadece başarılı öğrenciler değil diğer arkadaşlarımızı da temsilen buradasınız. Gençliği temsil ediyorsunuz. Anlam ve önemi büyük bir hafta yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’a çıkmasıyla beraber hepimizin tarihinde önemli bir yer edinen bu mücadelenin sembolü olarak 19 Mayıs’ı coşkuyla kutluyoruz. Atatürk'ün gençliğe olan inancını bu gün burada gördüm. Sizlere güveniyorum. Bizler de sizin yetişmeniz için olumlu koşulları oluşturan insanlarız. Milletine faydalı gençler olarak Atatürk İlke ve İnkılâplarına sahip çıkacak gençler olacağınıza inanıyorum. Atatürk’ün emanet ettiği Cumhuriyet'e gençler olarak sahip çıkın” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. İlk olarak liselerde kompozisyon yarışmasında dereceye giren Firdevs Ece Gölcük, Esra Aktaş ve Muhammet Zorbek’e Kaymakam İbrahim Küçük, ortaokullar şiir yarışmasında dereceye giren Birgül Geçmez, Rabia Çalış ve Sinem Kurut’a Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilkokullar resim yarışmasında dereceye giren Ali Kaan Dalda, Yaren Kevser Beyter ve Zeynep Yıldırım’a Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, anaokullar resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler Hediye Ceren Şen, Sümeyye Aşkar ve Işıl Ekin Akgün’e Nazilli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Eker verdi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler