Takip Et

SON DAKİKA

Çine'de TÜBİTAK Bilim Fuarı gerçekleştirildi

17 Nisan 2019, Çarşamba 15:29

     


Çine İmam Hatip Ortaokulu’nda, TÜBİTAK Bilim Fuarı gerçekleştirildi. Çine İmam Hatip Ortaokulu’ndan mezun olan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş fuara katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine İmam Hatip Ortaokulu, okul bahçesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı'na, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldıray Demir, Coşkun Akbay ve Yeter Ortan, Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Çine Halk Kütüphane Müdürü Şenay Hızır, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. TÜBİTAK Bilim Fuarı’nda, öğrenciler yıl boyunca yaptıkları çalışmaları davetlilere sundu. Öğrencilerin sergilediği çalışmalar, davetlilerin beğenisini kazandı. Davetlilere fuarda aşure dağıtıldı.

OKUMUŞ: BİR MESLEĞİNİZ MUTLAKA OLSUN

Çine İmam Hatip Ortaokulu’ndan mezun olan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, "Çocukluğum gözümde canlandı. Ortaokul ve lise yıllarımız burada geçti. Burada öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmaları görüyorum. İnşallah bu çalışma azminiz ve projeleriniz ile Türkiye'nin geleceğinde söz sahibi olursunuz. Size tek tavsiyem çalışın. Çalışmadan bir yerlere gelinmiyor. Bir mesleğiniz mutlaka olsun. Okuyabiliyorsanız da mutlaka sonuna kadar okuyun" diye konuştu.

SOĞAN ZARINA BAKTILAR

Protokol üyeleri öğrencilerin yapmış olduğu projeler hakkında bilgi edinirken, pet şişe ile yapılan mikroskop yoğun ilgi gördü. Protokol üyeleri pet şişe içerisindeki bulunan soğan zarını yakından görmek ve incelemek için epey çaba sarf etti. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler