Takip Et

SON DAKİKA

Didimli muhtar Aşık, çocukları uçurtmayla sevindirdi

17 Nisan 2018, Salı 16:03

     


Didim’de 35 yıldır Hisar Mahalle Muhtarlığı görevini yaparak taraflı tarafsız herkesin takdirini alan Muhtar Bahri Aşık, Cumhuriyet İlkokulu'nda okuyan anasınıfı öğrencilerine uçurtma dağıtarak, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevincine ortak oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Hisar Mahallesi halkının 7 dönem muhtarlık görevine layık gördüğü Muhtar Bahri Aşık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhuriyet İlkokulu'nda okuyan öğrencilere uçurtma dağıttı. Muhtar Aşık, kendi cebinden 400 uçurtma alarak, okulda öğrencilere tek tek dağıttı.

Her yıl mahallesinde eğitim-öğretim gören çocuklara uçurtma dağıttığını belirten Hisar Mahallesi Muhtarı Bahri Aşık, çocukları mutlu etmenin kendisini de mutlu ettiğini ifade ederek, “Ben bu mahallede 35 yılın üzerinde muhtarlık görevini yürütüyorum. 23 Nisan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanıdır. Ben de çocukları ve öğrencileri çok seviyorum, bunu tüm mahalle halkı bilir. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlar benden her yıl uçurtma almaya alıştıklarını için ben de onları kırmayarak onları memnun ediyorum. Hem kendim, hem de çocuklar mutlu oluyor. Muhtar olduğum sürece her 23 Nisan’da çocuklara uçurtma dağıtmaya devam edeceğim” dedi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler